Λαμία: Τα 6 ή 7 ματς «φωτιά» σε σύνολο 7 ή 8 και σε διάστημα μόλις 24 ημερών!

Gazzetta team
Λαμία: Τα 6 ή 7 ματς «φωτιά» σε σύνολο 7 ή 8 και σε διάστημα μόλις 24 ημερών!

bet365

Η ομάδα ξεκινά από σήμερα μία αγωνιστική «ανηφόρα», αφού σε λιγότερο από ένα μήνα ενδέχεται να δώσει ακόμη 8 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και να παίζει σερί Τετάρτη-Κυριακή.
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη σέντρα της σημερινής (18/2) αναμέτρησης της Ριζούπολης, όπου ο Απόλλων Σμύρνης θα φιλοξενήσει τη Λαμία σε εξ' αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής. Αυτόματα θα δοθεί το εναρκτήριο λάκτισμα μίας «ανηφόρας» που θα κληθούν να... ανέβουν από το ΔΑΚ, αφού σε διάστημα 24 ημερών ενδέχεται να δώσουν 8 επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.
Ο αριθμός «παίζεται» καθώς εκκρεμεί τι μέλλει γενέσθαι με εκείνο κόντρα στην ΑΕΛ που ήταν προγραμματισμένο για τις 6 του μηνός αλλά δεν έγινε και τον λόγο έχει πλέον η αθλητική δικαιοσύνη. Επειδή μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας που έχει προγραμματιστεί για τις 14 Μαρτίου θα γίνει η κλήρωση των play off και play out και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να επικυρωθεί η βαθμολογία, αυτόματα η τύχη του θα πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα ώστε να μην υπάρχουν εκκρεμότητες.. Το κρατάμε λοιπόν ως «ερωτηματικό» και πάμε στα... σίγουρα.
Το απόγευμα η Λαμία θα κοντραριστεί με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και ως «κλειδωμένα» της παιχνίδια στη Super League 1 είναι εκείνα που ακολουθούν με ΠΑΟΚ (21/2), ΑΕΛ (24/2), Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα (28/2), Ολυμπιακό (7/3) και Ατρόμητο (14/3), ενώ ενδιάμεσα (2, 3 ή 4 Μαρτίου) θα υποδεχθεί τον «Δικέφαλο του Βορρά» για το Κύπελλο, στη ρεβάνς του 5-2 που έχασε στην Τούμπα στις 10/2. Κακά τα ψέμματα το σκορ εκείνης της αναμέτρησης δεν της επιτρέπει να ελπίζει σε πολλά και το δεύτερο παιχνίδι του ζευγαριού είναι ήσσονος σημασίας, αλλά προσμετράται στις υποχρεώσεις της.
Αρα πάμε για 6 αγώνες «φωτιά» για το πρωτάθλημα όπου κάθε βαθμός μετρά από τις 18 Φεβρουαρίου μέχρι τις 14 Μαρτίου, που μπορεί να γίνουν 7 ανάλογα με την απόφαση που θα παρθεί για εκείνον με τους «βυσσινί» που δεν ξεκίνησε. Σε αυτούς προστίθεται και εκείνος με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο όπου ναι μεν αναμένονται αλλαγές αλλά κάποιοι από τους θεωρητικά βασικούς θα παίξουν δεν βγαίνει διαφορετικά και αυτόματα αποτυπώνεται ανάγλυφα ότι ο παράγοντας επιβάρυνση ενδέχεται να κάνει την εμφάνισή του πάνω από τη Λαμία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα