Παναθηναϊκός: Με Σανκαρέ και Ενγκμπακοτό στο ντέρμπι

Παναθηναϊκός: Με Σανκαρέ και Ενγκμπακοτό στο ντέρμπι

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Με Σανκαρέ και Ενγκμπακοτό στο ντέρμπι

bet365

Ο Λάζλο Μπόλονι χρησιμοποιεί τα δύο από τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού στην 11άδα για το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό. Και ο Αλεξανδρόπουλος στα χαφ.

Ο Σωκράτης Διούδης θα είναι στην εστία του Παναθηναϊκού με την τετράδα της άμυνας ν' απαρτίζεται από δεξιά προς αριστερά από τους Μολό, Σένκεφελντ, Βέλεθ και Χουάνκαρ.

Στη μεσαία γραμμή, ο Μαουρίσιο θα έχει μαζί του τους Αλεξανδρόπουλο και Σανκαρέ (μένει στον πάγκο ο Νιάς), ενώ στην επίθεση, ο Καμπετσής θα έχει τη στήριξη των Ενγκμπακοτό και Ιωαννίδη (στον πάγκο ο Καρλίτος, εκτός αποστολής ο Μακέντα).

Στον πάγκο: Ξενόπουλος, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Πούγγουρας

Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το αποψινό ντέρμπι! #Panathinaikos #paofc2020_21 #LikeGreensDo #PAOOLY #slgr #slgrinterwetten

Δημοσιεύτηκε από Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα