ΠΑΟΚ: Τακτική στη… βαρυχειμωνιά

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Τακτική στη… βαρυχειμωνιά

bet365

Οι χαμηλές θερμοκρασίες επέστρεψαν στη Νέα Μεσημβρία, με την προπόνηση της Παρασκευής (12/2) να πραγματοποιείται υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίστηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα για τον Πάμπλο Γκαρσία. Εξαίρεση, ίσως, οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες…

Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Ο χειμώνας ήρθε και πάλι στη Νέα Μεσημβρία. Η θερμοκρασία έπεσε κατακόρυφα, τα σκουφιά, τα γάντια, τα full face και τα αντιανεμικά έκαναν την εμφάνισή τους κι ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του για το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Περιστερίου.

Το ζητούμενο για τον Δικέφαλο πλέον είναι να διορθώσει τα λάθη του, να βελτιώσει την εικόνα και να επιστρέψει στις νίκες. Πάνω σε αυτό τον άξονα κινήθηκε το πρόγραμμα της Παρασκευής (12.02), το οποίο ήταν αφιερωμένο κυρίως στο τακτικό κομμάτι, τόσο ομαδικά, όσο και ατομικά, με αρκετά ιδιαίτερα προς τους παίκτες.

Οι παίκτες που πήραν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την Κ19 έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα για αποκατάσταση.

Ο Ενέα Μιχάι είναι ο μοναδικός απόντας λόγω τραυματισμού. Ο Αλβανός στόπερ συνεχίζει να δουλεύει στο γήπεδο με τρεξίματα και ασκήσεις με μπάλα.

Το Σάββατο (13.02) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα