Βαλμπουενά: «Χωρίς τον Νεϊμάρ, ο Μπαπέ δεν είναι τόσο καλός»

Βαλμπουενά: «Χωρίς τον Νεϊμάρ, ο Μπαπέ δεν είναι τόσο καλός»

Gazzetta team
Βαλμπουενά: «Χωρίς τον Νεϊμάρ, ο Μπαπέ δεν είναι τόσο καλός»

bet365

Ο Ματιέ Βαλμπουενά κλήθηκε να μιλήσει, σε Μέσο της πατρίδας του, τονίζοντας πως ακόμα κι ο Κιλιάν Μπαπέ δεν είναι το ίδιο καλός όταν λείπει ο Νεϊμάρ.

Ο Βαλμπουενά, ως συνεργάτης του «RMC Sport», κλήθηκε να μιλήσει για το ματς της Παρί με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», με τον άσο του Ολυμπιακού να στέκεται στην απουσία του Νεϊμάρ, η παρουσία του οποίου κάνει πιο σίγουρο ακόμα και τον Μπαπέ!

«Η Παρί Σεν Ζερμέν θα κινδύνευε ακόμη και με τον Νεϊμάρ, το μεγαλύτερο πλεονέκτημά της. Όμως, χωρίς τον Νεϊμάρ, κινδυνεύει ακόμη περισσότερο. Ηδη έχει χάσει τον Ντι Μαρία και η κατάσταση είναι περίπλοκη. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει δυσκολίες, αλλά προετοιμάζονται πολλές εβδομάδες γι' αυτόν τον αγώνα.

Ξέρουμε επίσης πολύ καλά ότι η Μπαρτσελόνα είναι παρούσα στα μεγάλα γεγονότα. Αυτό που με ανησυχεί επίσης είναι ότι ο Κιλιάν Μπαπέ δεν είναι τόσο καλός όταν λείπει από την ομάδα ο Νεϊμάρ. Θα ζητηθεί από τον Μπαπέ να είναι ο ηγέτης. Θεωρώ ότι είναι πιο σίγουρος, όταν ο Νεϊμάρ είναι στο γήπεδο. Και όταν λείπει και ο Ντι Μαρία, ο οποίος είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για την Παρί Σεν Ζερμέν, το πρόβλημα μεγαλώνει» τόνισε χαρακτηριστικά ο Βαλμπουενά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα