Το τακουνάκι του Κρμέντσικ και ο Ζλάταν! (vid)

Gazzetta team
Το τακουνάκι του Κρμέντσικ και ο Ζλάταν! (vid)

bet365

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ στο ματς με τη Λαμία, πέτυχε ένα υπέροχο γκολ -ανεξάρτητα αν εν τέλει ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ- το οποίο θύμισε σε μεγάλο βαθμό αυτά του... Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο 27χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ έστειλε με τακουνάκι την μπάλα στα δίχτυα, στον αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία, ωστόσο είδε την προσπάθεια του να ακυρώνεται μιας και ήταν σε θέση οφσάιντ. Συγκεκριμένα, στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης, ύστερα από σέντρα του Ουάρντα ο Τσέχος φορ του ΠΑΟΚ σταμάτησε την μπάλα με το στήθος και στην συνέχεια εκτέλεσε με τακουνάκι έχοντας...γυρισμένη πλάτη.

Μπορεί το γκολ του να μην μέτρησε ωστόσο η περίτεχνη ενέργεια του συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ, με ανάρτησή του, κάλεσε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να δει το συγκεκριμένο highlight, λέγοντάς του πως ο Κρμέντσικ έχει τις κινήσεις του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα