Κάργας: «Μας είχε διαβάσει ο αντίπαλος, αλλά στο δεύτερο μέρος διορθώσαμε τα πράγματα» (vid)

Gazzetta team
Κάργας: «Μας είχε διαβάσει ο αντίπαλος, αλλά στο δεύτερο μέρος διορθώσαμε τα πράγματα» (vid)

bet365

Ο σκόρερ του νικητήριου γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο αφιέρωσε το γκολ στον γιο του που έρχεται και στάθηκε στις βελτιωτικές κινήσεις που έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο.

Όσα είπε ο Γιάννης Κάργας στη NOVA:

«Σπάνια σκοράρω είναι η αλήθεια. Όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Θα μου επιτρέψουν οι συμπαίκτες μου το γκολ αυτό να το αφιερώσω στον δεύτερο μου γιο μου που έρχεται. Όταν είμαστε όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μετά το πρώτο ημίχρονο ο προπονητής μας είπε πως πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας γιατί μας είχε διαβάσει καλά ο αντίπαλος. Διορθώσαμε πράγματα και έτσι ήρθε το νικηφόρο αποτέλεσμα. Σκοράρουμε σπάνια από στημένες φάσεις, αλλά σήμερα μας έκατσε πέτυχα εγώ το γκολ και κερδίσαμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα