Τσόλακ: «Ποτέ δεν παραιτούμαι»!

Τσόλακ: «Ποτέ δεν παραιτούμαι»!

Σταύρος Σουντουλίδης
Τσόλακ: «Ποτέ δεν παραιτούμαι»!

bet365

Ο Κροάτης επιθετικός έστειλε το δικό του μήνυμα αναφορικά με την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και κυρίως για το πως ο ίδιος βλέπει το μέλλον του.

Ο Αντόνιο Τσόλακ ήρθε τον περασμένο Σεπτέμβριο στον ΠΑΟΚ με τις δάφνες του πρώτου σκόρερ στο πρωτάθλημα της Κροατίας. Έδειξε να μην καταφέρνει να προσαρμοστεί, είδε τους «ασπρόμαυρους» να προχωρούν στην απόκτηση του Μάικλ Κρμέντσικ και τον ίδιο να είναι τρίτη και τέταρτη επιλογή στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, πίσω από τον Κάρολ Σφιντέρσκι ακόμα και από τον νεαρό Γιώργο Κούτσια.

Ο ΠΑΟΚ επιχείρησε και έψαξε μέχρι την τελευταία στιγμή να τον παραχωρήσει δανεικό σε κάποια ομάδα του εξωτερικού, ωστόσο οι συζητήσεις δεν προχώρησαν και ο Κροάτης επιθετικός θα πρέπει τώρα να προσπαθήσει σκληρά μέσα στο γήπεδο για να πείσει τον Πάμπλο Γκαρσία, ότι αξίζει μιας νέας ευκαιρίας.

Γι’ αυτό και σημερινή ανάρτησή του στα social media υποστήριξε: «Ποτέ δεν τελειώνει κάτι για μένα και ποτέ δε χάνω, επειδή ποτέ δεν παραιτούμαι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα