Live TV, chats, ειδήσεις: Η D-day των μεταγραφών στο gazzetta.gr είναι αλλιώς!

Gazzetta team
Live TV, chats, ειδήσεις: Η D-day των μεταγραφών στο gazzetta.gr είναι αλλιώς!

bet365

Live εκπομπή με Σαμπράκο-Τσόχο, chats με όλους τους ρεπόρτερ και φυσικά όλες οι ειδήσεις! H τελευταία μέρα των μεταγραφών είναι ξεχωριστή στο gazzetta.gr.

Είναι η καλύτερη χειμερινή μεταγραφική περίοδος των τελευταίων ετών. Παπασταθόπουλος, Καγκάβα, Μήτρογλου, θρίλερ του τελευταίου 24ωρου στον Παναθηναϊκού, η ΑΕΚ ψάχνεται για την έκπληξη. Βάλτε και Καστάνιος στον ΟΦΗ. Προσθέστε και Μπεν Χατίρα στην Λάρισα! Ο ΠΑΣ έφερε τον Λοντίγκιν. Σχεδόν όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν. Και ουδείς μπορεί ν' αποκλείσει τις εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής!

Και το gazzetta.gr πάντα πιστό στο ραντεβού του με τους αναγνώστες του, προετοίμασε την καλύτερη D-day!

Με Live TV στην οποία οι Βασίλης Σαμπράκος και Μιχάλης Τσόχος θα σχολιάσουν τις μεταγραφές του Ιανουαρίου αλλά θα απαντάνε και στους αναγνώστες του gazzetta.gr. Στις 15:00 στο YouTube του gazzetta.gr θα μπορείτε να δείτε live την εκπομπή και μέσω του site να στέλνετε τις δικές σας ερωτήσεις!

Chats με όλους τους ρεπόρτερ του gazzetta.gr για τις μεταγραφές που έγιναν, για αυτές που χάλασαν αλλά κι αυτές που θα περιμένουμε μέχρι αργά το βράδυ!

Ηδη ο Σταύρος Σουντουλίδης απάντησε για 90 λεπτά σε ότι έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ!

Ο Βασίλης Βλαχόπουλος δεν προλάβαινε τις ερωτήσεις για τα μεταγραφικά του Αρη.

Στις 16:00 ο Γιώργος Τσακίρης αναλαμβάνει για τα νέα της ΑΕΚ.

Στις 18:00 ο Δημήτρης Τομαράς θα σας απαντήσει σε ότι απορίες υπάρχουν για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού.

Στις 20:00 ο Νίκος Αθανασίου βάζει σε μια σειρά το θρίλερ του τελευταίου 24ωρου στον Παναθηναϊκού.

Φυσικά όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα υπάρχει το γενικό live του gazzetta.gr που μπορείτε να βρείτε ότι είδηση σκάει στην τελευταία μέρα των μεταγραφών!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα