Λαμία: Επίσημα δανεικός ο Γκαζαριάν

Γιώργος Ντυμένος
Λαμία: Επίσημα δανεικός ο Γκαζαριάν

bet365

Ο Γκαζαριάν, ο οποίος είναι στην Ελλάδα από τα τέλη του μήνα, ανακοινώθηκε όπως ήταν αναμενόμενο για τη Λαμία ως δανεικός.

Στις 27 Ιανουαρίου έγινε γνωστό ότι η Λαμία θέλει να ενισχύσει το μεσοεποιθετικό της κομμάτι με τον Γκεβόργκ Γκαζαριάν.

Οι δύο πλευρές, ήρθαν σε συμφωνία και στις 31/1, ο Αρμένιος ήρθε στην Ελλάδα, με την ομάδα της Φθιώτιδας αργά το βράδυ της Κυριακής να προχωρά στην ανακοίνωσή του.

Ο 32χρονος είναι 73 φορές διεθνής με την Εθνική του ομάδα (14 γκολ), ενώ στην Ελλάδα τον μάθαμε μέσω του Ολυμπιακού και της Κέρκυρας.

Από το 2019 μέχρι και τελευταία έπαιζε στη Κύπρο για την ΑΕ Λεμεσού.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Λαμία βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 32χρονο (5/4/1988) Αρμένιο, μεσοεπιθετικό, Ghazaryan Gevorg με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΛ Λεμεσού. Τη φετινή σεζόν ο Γκαζαριάν έχει αγωνιστεί σε έξι παιχνίδια του πρωταθλήματος στη Κύπρο έχοντας ένα γκολ. Στην Ελλάδα έχει έρθει στο παρελθόν το 2014 για να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια έπαιξε στην Κέρκυρα. Επίσης είναι 73 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του. Τον καλωσορίσουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα