ΑΕΚ: Οι σκέψεις του Χιμένεθ για την επιστροφή στις νίκες στο Ηράκλειο

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Οι σκέψεις του Χιμένεθ για την επιστροφή στις νίκες στο Ηράκλειο

bet365

Ο Ανδαλουσιάνος κόουτς έχει να διαχειριστεί αρκετές απουσίες. Πιθανότερο το 4-3-3 και κόντρα στον ΟΦΗ με στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά τη μεσοβδόμαδη γκέλα.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στο Ηράκλειο από το απόγευμα του Σαββάτου ενόψει της αναμέτρησης στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» απέναντι στον ΟΦΗ το μεσημέρι της Κυριακής (15:00). Ο Χιμένεθ αντιμετωπίζει αρκετές απουσίες καθώς εκτός των πέντε τραυματιών, τόσο ο Λιβάια όσο και ο Ινσούα «κόπηκαν» από την αποστολή. Ο Σεβιγιάνος τεχνικός στις δηλώσεις του τόνισε πως οι παίκτες του επιβάλλεται να είναι συγκεντρωμένοι αποκλειστικά στο παιχνίδι και να μην επηρεάζονται από οτιδήποτε εξωαγωνιστικό που αφορά αφίξεις, αποχωρήσεις ή ανανεώσεις.

Ο Χιμένεθ, όπως τόνισε μεταξύ άλλων στη NOVA, γνωρίζει ότι το παιχνίδι του ΟΦΗ βασίζεται στην κατοχή της μπάλας και θα επιδιώξει να περιορίσει το πλάνο του αντιπάλου ώστε η ΑΕΚ να επιστρέψει στις νίκες. Ένα τρίποντο που θα είναι πολύ σημαντικό καθώς έτσι η Ένωση θα αφήσει πίσω της τη μεσοβδόμαδη γκέλα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα ανέβει ξανά στη 2η θέση (μετά την ήττα του Άρη), παίρνοντας παράλληλα διαφορά πέντε βαθμών από τον Παναθηναϊκό που επίσης έχασε βαθμούς.

Η εκτίμηση είναι ότι ο Χιμένεθ θα διατηρήσει το 4-3-3 στο «Γεντί Κουλέ». Ο Αθανασιάδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Λόπες και Μπακάκης στα δύο άκρα της άμυνας αποτελούν τις δύο επιλογές, ενώ για το κέντρο της αμυντικής γραμμής η επιστροφή του Νεντελτσιάρου τον θέτει υποψήφιο μαζί με τους Σβάρνα και Λάτσι για δύο θέσεις. Στο κέντρο, τους Σιμόες και Γαλανόπουλο αναμένεται να πλαισιώσει ο Σάκχοφ, ο οποίος είχε πάρει ανάσες ξεκούρασης στο ματς της Τετάρτης. Στην κορυφή της επίθεσης λογικά θα ξεκινήσει ο Ανσαριφάρντ, ενώ στα άκρα Γκαρσία, Τάνκοβιτς και Αλμπάνης διεκδικούν δύο θέσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα