Λαμία: «Κληρώνει» (προχωρά) του Γκαζαριάν

Gazzetta team
Λαμία: «Κληρώνει» (προχωρά) του Γκαζαριάν

bet365

Ο Αρμένιος μεσοεπιθετικός έμεινε εκτός αποστολής της ΑΕ Λάρνακας για το ματς με τον Ερμή και αυξάνονται οι πιθανότητες να επιστρέψει στην Ελλάδα

Για την απόκτηση του Γκεβόργκ Γκαζαριάν κινείται εσχάτως η Λαμία και φαίνεται πως η περίπτωσή του προχωρά. Ο γνώριμός μας Αρμένιος μεσοεπιθετικός παραχωρείται δανεικός από την ΑΕ Λεμεσού και τις τελευταίες ώρες υπάρχουν συνεχείς επαφές μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών. Μάλιστα ο 32χρονος έμεινε και εκτός αποστολής της κυπριακής ομάδας για το αυριανό (29/1) παιχνίδι της με τον Ερμή και κατά μία πηγή η αυριανή (29/1) ημέρα θεωρείται καταλυτική. Ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό (δηλαδή υπογραφές κτλ), ωστόσο είναι αρκετά πιθανό να παίξει ξανά στα μέρη μας τουλάχιστον μέχρι και το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ύστερα από την παλαιότερη θητεία του σε Ολυμπιακό και Κέρκυρα.

Για τον Γκαζαριάν ενδιαφέρον έχει δείξει και ο Εθνικός Αχνας (ο τεχνικός του διευθυντής Γιάννος Δημοσθένους το είχε αναφέρει πριν από μερικές ημέρες στον εκεί ΣΠΟΡ FM), ωστόσο η Λαμία προβάλει ως το φαβορί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα