Παναθηναϊκός: «Θέλει δανεικό τον Σαντά Ντιούπ» (vid)

Παναθηναϊκός: «Θέλει δανεικό τον Σαντά Ντιούπ» (vid)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: «Θέλει δανεικό τον Σαντά Ντιούπ» (vid)

bet365

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόταση στην Ανζέ για δανεισμό του 25χρονου Σενεγαλέζου εξτρέμ, Σαντά Ντιούπ.

Ο Παναθηναϊκός εκτός από κεντρικό μέσο, ψάχνει και την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης. Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα είναι ο 25χρονος διεθνής Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός της Ανζέ, Σαντά Ντιούπ. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής του και θέλει να αποχωρήσει. Μέχρι στιγμής στη Ligue1 έχει 16 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ αλλά τα περισσότερα λεπτά τα έχει παίξει ως αλλαγή.

Έχει αγωνιστεί στην Καέν, την Γκινγκάμπ, την Μπαστιά και την Νιμς ενώ έχει φορέσει 7 φορές την φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα