Καγκάβα: Έρχεται για να πάρει το αγαπημένο του «23» στον ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Καγκάβα: Έρχεται για να πάρει το αγαπημένο του «23» στον ΠΑΟΚ

bet365

Το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του «Δικεφάλου», που αναμένεται την Τρίτη (26/1) στη Θεσσσαλονίκη, θα αγωνίζεται με το αγαπημένο του αριθμό και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Σίνζι Καγκάβα έρχεται την Τρίτη (26/1) στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και ήδη προβάρει τη φανέλα με το νούμερο «23» στην πλάτη.

Ο αγαπημένος αριθμός του Ιάπωνα σούπερ σταρ τον ακολουθούσε στο πέρασμα του από την Ντόρτμουντ, με εξαίρεση την πρώτη χρονιά όπου αγωνίστηκε με το «7» στην πλάτη, το «23» επέλεξε και πήρε τόσο στην Μπεσίκτας, όπου αγωνίστηκε για έξι μήνες ως δανεικός, αλλά και στην τελευταία ομάδα του, τη Σαραγόσα.

Μόνο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη διετία 2012-2014, είχε άλλον αριθμό στο πίσω μέρος της φανέλας του («26») και από την στιγμή που στον ΠΑΟΚ ήταν ελεύθερο το συγκεκριμένο νούμερο, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννούλη, η επιλογή «κλείδωσε» δίχως δεύτερη σκέψη.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα