H G-Betting προτείνει: Το γκολ-γκολ περνάει στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

G-Betting G-Betting
H G-Betting προτείνει: Το γκολ-γκολ περνάει στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

bet365

Μετά το 3/4 της Τρίτης η G-Betting επιστρέφει για τα ματς της Τετάρτης στην Super League Interwetten και με μεγάλο ματς στο Φάληρο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Ο ΟΦΗ δεν μας έκανε το χατίρι. Δέχθηκε νωρίς γκολ, δεν μπόρεσε να το γυρίσει ποτέ κι έτσι δεν είχαμε το απόλυτο στην χθεσινή μας μέρα για να κάνουμε το 4/4. Μείναμε στις 3 επιτυχίες μιας και πέρασε το under στο Ηράκλειο και στο ματς του Αρη με την ΑΕΛ πετύχαμε (και σχετικά εύκολα) το 2/2.

Σήμερα όμως έχουμε και Παναθηναϊκό (μέσα στο Βόλο) και ΑΕΚ (υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα) αλλα και ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Είναι η εμβόλιμη αγωνιστική της Super League Interwetten κι ελπίζουμε να πάμε εξίσου καλά όσο και χθες για να έχουμε ένα καλό διήμερο.

Πρώτο ματς χρονικά αυτό του Παναθηναϊκού μέσα στον Βόλο. Με τον Μπόλονι οι πράσινοι δεν τρώνε γκολ ούτε με αίτηση. Ο Βόλος παραμένει μια καλή ομάδα παρά το γεγονός ότι έχασε τον Ουάρντα ομως δυσκολεύεται περισσότερο στην δημουργία χωρίς τον Αιγύπτιο.

To under 2.5 είναι χαμηλά (στο 1.50) αλλά μας κάνει.

Για δεύτερη επιλογή θα πάμε κάπως πιο ρισκαδόρικα και θα προτιμήσουμε το να σκοράρει ο Παναθηναϊκός ακριβώς 1 γκολ! Το βρίσκουμε σε απόδοση 2.55!

Δεύτερο ματς αυτό της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δύο ομάδες με αντίθετη πορεία στα τελευταία ματς. Η Ενωση έχει αναγεννηθεί με τον Χιμένεθ και θα μπορούσε να είχε πάρει και τη νίκη στην Τούμπα την ίδια ώρα που ο ΠΑΣ βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση.

Πάμε και με τον άσο της ΑΕΚ (στο 1.40) αλλά και με το over στο ματς το οποίο το βρίσκουμε στο 1.80.

Επίσης μας αρέσει και η επιλογή να σκοράρει η ΑΕΚ και στα δύο ημίχρονο σε απόδοση 2.20.

Κλείνουμε με το ντέρμπι της αγωνιστικής. Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο Φάληρο και όπως βρήκαμε το g-g στην Τούμπα έτσι θα πάμε και στο «Καραϊσκάκης».

Εκτιμάμε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες και η απόδοση είναι εξαιρετική (στο 1.95).

Οπως μας αρέσει και το στοίχημα να κερδίσει ο Ολυμπιακός κάποιο ημίχρονο. Η απόδοση είναι μικρή (στο 1.50) αλλά θα την αγοράσουμε.

Οι επιλογές μας για τα ματς της Τετάρτης

Βόλος-Παναθηναϊκός

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting