Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Όχι άλλο κάρβουνο

Θοδωρής Βασίλης
Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Όχι άλλο κάρβουνο

bet365

Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει την ΑΕΚ έχοντας στην άκρη του μυαλού του και τον Ατρόμητο, εκεί όπου πλέον δεν συγχωρείται άλλο ατομικό λάθος. Γράφει ο Θοδωρής Βασίλης.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά η αλήθεια είναι ότι μετά το άσχημο αποτέλεσμα της Κυριακής κόντρα στον Βόλο είναι έτσι η κατάσταση που θα πρέπει στην άκρη του μυαλού του να έχει το παιχνίδι που ακολουθεί από το σημερινό.

Με την αδυναμία της ομάδας να εκμεταλλευτεί την έδρα της, η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στους Ζωσιμάδες είναι ένας πρόωρος τελικός. Και αυτό γιατί οι Ηπειρώτες δεν έχουν μετουσιώσει την καλή τους εικόνα στον αγωνιστικό χώρο σε βαθμούς με συνέπεια ακόμα να κοιτάνε πίσω τους τι κάνουν οι τρεις τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας.

Οι Ηπειρώτες θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι ωραία είναι να παραδέχονται ότι η ομάδα παίζει χωρίς σκοπιμότητες χωρίς να παρεκλίνει από τις βασικές της αρχές, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι η όσο πιο γρήγορα εξασφάλιση της παραμονής. Και δυστυχώς με αχίλλειο πτέρνα το γήπεδό του ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα έχει κλωτσίσει αρκετές ευκαιρίες για να είναι τώρα άνετος.

Θα πει κάποιος πως η συνεχιζόμενη επιβάρυνση του γηπέδου στα Γιάννενα αποτελεί ένα επιπλέον εμπόδιο για τους παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να περιοριστούν τα ατομικά λάθη, ειδικά όταν οι καιρικές συνθήκες δεν σου επιτρέπουν να κάνεις το παιχνίδι σου. Αντίθετα, στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, το ένα λάθος διαδέχεται το άλλο, λάθη που κοστίζουν. Ο ΠΑΣ είναι η ομάδα που έχει παραχωρήσει τα περισσότερα πέναλτι, φτάνοντας αισιίως τα οκτώ (καμία άλλη ομάδα έχει υποπέσει σε τόσα πέναλτι), μια φάση που προήλθε όχι από κάποια οργανωμένη προσπάθεια του αντιπάλου, αλλά από την αφέλεια και την έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών του.

Αδικεί τον εαυτό του

Και το να αποφεύγεις τα λάθη δεν είναι κάτι που δουλεύεται στην προπόνηση, δεν είναι θέμα προπονητή για να καταλάβεις πως με τέτοιο αγωνιστικό χώρο θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις μεταβιβάσεις σου όπως έγινε στην φάση του πέναλτι με τους Ελευθεριάδη και Εραμούσπε. Και το άσχημο ότι η αυτοκτονία του «Άγιαξ» είναι καρμπόν με το εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα, όπου ξανά σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο οι Ηπειρώτες χάρισαν τους τρεις βαθμούς στον αντίπαλο. Και είναι κρίμα γιατί η ομάδα αδικεί τον εαυτό της.

Για να επανέλθουμε πάντως, στην σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα θα κατέβει με την ίδια νοοτροπία και λογική όπως στο Καραϊσκάκη, στην Τούμπα και στην Λεωφόρο. Να κάνει το παιχνίδι του χωρίς σκοπιμότητες και να διεκδικήσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο τις όποιες πιθανότητες του αναλογούν. Από κει και πέρα θα πρέπει να κάνει σωστή διαχείρηση, αφού λογικό είναι να κουβαλάει και κούραση από τα συνεχόμενα ματς σε άσχημες γηπεδικές συνθήκες (με Άρη, Απόλλωνα και Βόλο) με ένα μικρό ρόστερ, έχοντας στην άκρη του μυαλού του τον Ατρόμητο σε ένα must win παιχνίδι. Είναι κρίμα αυτή η ομάδα να αδικεί τον εαυτό της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα