Χατζηγιοβάνης: «Δεν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο»!

Χατζηγιοβάνης: «Δεν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο»!

Νίκος Αθανασίου
Χατζηγιοβάνης: «Δεν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο»!

bet365

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του και αναφέρθηκε στην βελτίωση που πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός στο επιθετικό κομμάτι ενώ έβγαλε το καπέλο στον Σωκράτη Διούδη!

Ο Παναθηναϊκός με την νίκη του επί του ΟΦΗ πήρε το τέταρτο σερί τρίποντο, ωστόσο, κατά γενική ομολογία το ποδόσφαιρο που παίζει δεν είναι καλό. Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, μάλιστα, παραδέχθηκε αυτό το στοιχείο, αναφέρθηκε στον τομέα της τύχης και τον Διούδη και μίλησε για το αγωνιστικό στιλ του Τριφυλλιού επί Λάζλο Μπόλονι.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το αν είναι έτοιμος ενόψει Βόλου:

«Eίμαι απόλυτα έτοιμος. Έκανα την κατάλληλη προπόνηση και μπήκα με την ομάδα».

Για το νικηφόρο σερί:

«Σιγά σιγά τις γκέλες που είχαμε κάνει, τις καλύπτουμε και συνεχίζουμε. Είναι καλό το σερί και θέλουμε με τον Βόλο να πάμε για την νίκη. Βήμα βήμα και παιχνίδι με το παιχνίδι πλησιάζουμε τους από πάνω μας.

Είμαι άνθρωπος που πιστεύω στην τύχη. Και οι άλλες ομάδες κάνουν φάσεις, υπήρχαν στιγμές που ήμασταν και τυχεροί. Η τύχη είναι μαζί μας. Έχουμε και τον Διούδη που μας έχει σώσει πολλές φορές και οφείλω να το πω. Έχουμε καλό τερματοφύλακα. Όταν η τύχη είναι με το μέρος σου και έχεις και καλό τερματοφύλακα... Φυσικά όλα τα παιδιά δουλεύουμε σκληρά μέσα στο γήπεδο, ο προπονητής μας δουλεύει να κάνουμε καλή άμυνα. Έχουμε και τύχη. Όταν για παράδειγμα ο αντίπαλος χάνει γκολ πάνω στην γραμμή, είναι τύχη».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού δημιουργικά:

«Επιθετικά πρέπει να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Δεν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε ποιότητα, με την ποιότητα αυτή, είτε ατομικά, είτε με συνδυασμούς 1-2 φάσεις τις φτιάχνουμε και κάνουμε γκολ. Κάνεις άμυνα καλή, αν δεν μπορείς να κάνεις φάσεις, είναι και αυτό μέσα στο παιχνίδι. Βάζεις ένα γκολ και μετά κάνεις καλή άμυνα, είναι και αυτό μέσα στο παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα