Τζανδάρης: «Το θέμα είναι να έρθουν και οι βαθμοί»

Gazzetta team
Τζανδάρης: «Το θέμα είναι να έρθουν και οι βαθμοί»

bet365

Ο Φάνης Τζανδάρης στάθηκε στην επιθυμία όλων στη Λαμία να ξεκολλήσουν την ομάδα από τον πάτο της βαθμολογίας, τονίζοντας ωστόσο πως σημαντικό είναι να έρθουν οι βαθμοί

Αρχικά, ο 28χρονος είπε στη Nova μετά το 0-0 με τον Παναιτωλικό:

«Θετικό αποτέλεσμα για τη συνέχεια. Ήρθαμε για τους τρεις βαθμούς, πήραμε τον ένα, αλλά τουλάχιστον δεν χάσαμε κόντρα σε μια ομάδα που επίσης παλεύει για τη σωτηρία. Όσον αφορά τη δική μου απόδοση είμαι χαρούμενος, αλλά έχουμε μακρύ δρόμο μπροστά μας. Ξεκινάμε και πάλι τα παιχνίδια Τετάρτες – Κυριακές και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Για το αν έλειπε κάτι από τη Λαμία σήμερα: «Νομίζω το καθαρό μυαλό στο τέλος. Είχαμε κλασικές ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να προηγηθούμε. Και ο Παναιτωλικός, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, θα έχουν και οι δύο ομάδες ευκαιρίες. Απλά εμείς είχαμε τρανταχτές ευκαιρίες όπως αυτή σε ανοιχτή εστία. Δεν τα καταφέραμε, πήραμε το βαθμό και συνεχίζουμε».

Για τη συνέχεια: «Είμαστε αισιόδοξοι. Έχουμε καλό κλίμα σαν ομάδα και δουλεύουμε πολύ σκληρά. Το θέλουμε πάρα πολύ και νομίζω φαίνεται και στο γήπεδο η δουλειά που κάνουμε. Το θέμα είναι να έρθουν και οι βαθμοί. Πιστεύω όμως πως με τη σκληρή δουλειά που κάνουμε θα έρθουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα