Βιεϊρίνια: «Ο βοηθός μου είπε υπήρχε σπρώξιμο, ο διαιτητής όχι, από την ίδια χώρα δεν είναι»; (vid)

Gazzetta team
Βιεϊρίνια: «Ο βοηθός μου είπε υπήρχε σπρώξιμο, ο διαιτητής όχι, από την ίδια χώρα δεν είναι»; (vid)

bet365

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στάθηκε και στη φάση με τον Ουάνρτα στην περιοχή των αντιπάλων του.
Ο Βιεϊρίνια επισήμανε στη NOVA μεταξύ άλλων για:
Το παιχνίδι: Νομίζω είναι το χειρότερο παιχνίδι που έχουμε κάνει. Το παλέψαμε μέχρι το τέλος αλλά δεν μας βγήκε.
Την αντίδραση του ΠΑΟΚ: Δεν έχουμε συνηθίσει να είμαστε πίσω στο σκορ. Σήμερα αντιδράσαμε καλά αλλά πρέπει να προσέχουμε περισσότερο για να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Δεν παίξαμε το πιο καλό ποδόσφαιρο αλλά δείξαμε θέληση και πάθος.
Τη διαιτησία και τη φάση του Ουάρντα που ζήτησε πέναλτι ο ΠΑΟΚ: Υπήρχαν κάποιες φάσεις στην περιοχή της ΑΕΚ. Ένα παπούτσι να φύγει από μόνο του είναι δύσκολο. Κανένα παπούτσι δεν βγαίνει από μόνο του. Δεν ξέρω. Υπήρξε μάλλον κάτι εκεί στην περιοχή.
Το τι είπε με διαιτητή και βοηθό: Ο διαιτητής μου είπε ότι υπήρξε έλεγχος στο VAR και δεν υπήρχε πέναλτι. Ο βοηθός μου είπε ότι υπήρχε σπρώξιμο αλλά ο διαιτητής αποφάσισε να μην δώσει πέναλτι. Δεν ξέρω τι λέγανε. Από την ίδια χώρα δεν είναι; Μήπως έπρεπε να βγουν για ένα μπαρμπεκιου; Για ένα καφέ να τα πουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα