Λόπεθ: «Νιώθω τόσο κουρασμένος σαν να έχω παίξει εγώ 90 λεπτά» (vid)

Gazzetta team
Λόπεθ: «Νιώθω τόσο κουρασμένος σαν να έχω παίξει εγώ 90 λεπτά» (vid)

bet365

Ο Άνχελ Λόπεθ στάθηκε στον αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων τονίζοντας μεταξύ άλλων πως νιώθει τόσο κουρασμένος σαν να έπαιζε αυτός 90 λεπτά.

Ο Βόλος συνέχισε την καλή του φετινή πορεία επικρατώντας και μέσα στους Ζωσιμάδες του ΠΑΣ με 1-0, με τον τεχνικό των Θεσσαλών, Άνχελ Λόπεθ να αναφέρει μιλώντας στην κάμερα της NOVA: «Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου διότι πάλεψαν σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Οι νίκες είναι σημαντικές έχουμε ξεκινήσει την χρονιά με νίκη επί του Ατρόμητου ενώ την Τετάρτη κερδίσαμε και στο κύπελλο. Όλοι μας απολαμβάνουμε τις στιγμές, μας ενδιαφέρει ο θεσμός του κυπέλλου θέλουμε να τα πάμε καλά. Είναι δύσκολες οι συνθήκες νιώθω κουρασμένος σαν να έχω παίξει και εγώ 90 λεπτά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα