Βόλος: Χωρίς Νίνη και Μπαριέντος στα Γιάννενα

Gazzetta team
Βόλος: Χωρίς Νίνη και Μπαριέντος στα Γιάννενα

bet365

Λόγω ενοχλήσεων ο Νίνης έμεινε εκτός αποστολής του Βόλου για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα. Μπήκε ο Κλέιμαν, τιμωρημένος ο Μπαριέντος.

Ο Βόλος αντιμετωπίζει την Κυριακή στους Ζωσιμάδες τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα (17:15) με τον Νίνη τελικά να μην καταφέρνει να μπει στην αποστολή καθώς ένιωθε ενοχλήσεις που δεν του επέτρεψαν να είναι 100% έτοιμος. Εκτός παραμένει και ο Μπουένο, ενώ δεν είναι διαθέσιμος και ο τιμωρημένος Μπαριέντος. Αντίθετα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και μπήκε στην αποστολή ο Κλέιμαν.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Ντεντάκης, Φερράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο, Μήτογλου, Γκρίλο, Λογαράς, Τσοκάνης, Μαρτίνες, Ριένστρα, Ρενάτο, Κανελλάκης, Μπάλλας, Κιάκος, Μπαρτόλο, Δουβίκας, Περέα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα