Παναθηναϊκός: Χωρίς Χατζηγιοβάνη, Καρλίτος η προπόνηση

Παναθηναϊκός: Χωρίς Χατζηγιοβάνη, Καρλίτος η προπόνηση

Νίκος Μαρούδας
Παναθηναϊκός: Χωρίς Χατζηγιοβάνη, Καρλίτος η προπόνηση

bet365

Με τους Χατζηγιοβάνη και Καρλίτος να αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και να μην προπονούνται άρχισε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ.

Άρχισε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ. Από αυτή, απουσίαζαν οι Χατζηγιοβάνης και Καρλίτος με πρόβλημα τραυματισμούς. Συγκεκριμένα, ο πρώτος έχει ενόχληση στον ορθό μηριαίο, ενώ ο δεύτερος μυϊκό σπασμό στον αυχένα.

Από εκεί και πέρα, απουσίαζαν και οι Σαβιέρ, Μπεκ, όπως και ο Κουρμπέλης που αναμένεται να κάνει χειρουργείο στου κοιλιακούς και να απουσιάσει για ένα μήνα. Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και εξάσκηση στα τελειώματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα