Επαφή Άρη-Αστέρα Τρίπολης για Μπαράλες

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Επαφή Άρη-Αστέρα Τρίπολης για Μπαράλες

bet365

Ο Άρης θέλει τον Χερόνιμο Μπαράλες και για τον λόγο αυτό υπήρξε κι επίσημη επαφή μεταξύ των δύο συλλόγων για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Αργεντινού φορ.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Χερόνιμο Μπαράλες δεν σταμάτησε ποτέ να βρίσκεται στην λίστα του Άρη για την θέση του επιθετικού και οι «κίτρινοι» επικοινώνησαν με την πλευρά του Αστέρα Τρίπολης όπου και επισημοποίησαν το ενδιαφέρον τους για τον Αργεντινό στράικερ.

Ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος, στα 34 του χρόνια διανύει δεύτερη εφηβεία. Είναι ο παίκτης που έχει πάρει τον Αστέρα από το χέρι και τον οδηγεί όντας μέσα στα 14 από τα 17 γκολ των Αρκάδων.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης καίγεται για έναν φορ που... στέλνει την μπάλα στο πλεκτό κι ο Αργεντινός φαίνεται ότι είναι η ιδεατή λύση.

Ωστόσο υπάρχει ένα ένα σημαντικό εμπόδιο. Αυτό φυσικά δεν είναι άλλο από το οικονομικό. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τρίπολη, οι κιτρινομπλέ αξιώνουν 400.000 ευρώ για τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, ο παίκτης θα πρέπει να υπογράψει συμβόλαιο 250.000 ευρώ και τα χρήματα μαζί με την εφορία αγγίζουν το 1,5 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά του ο Άρης καίγεται για επιθετικό και ο Μπαράλες προκρίνεται για την θέση αυτή. Για τον λόγο αυτό η ομάδα της Θεσσαλονίκης ενημέρωσε κι επίσημα τους Αρκάδες ότι επιθυμεί την απόκτησή του (κάτι άλλωστε που είχαν γνωστοποιήσει και με ανακοίνωση πως πρώτα θα απευθυνθούν στον σύλλογο) και περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις στο θέμα αυτό.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα