Λαμία: Μιλάει με τον Τζέιμς της Μίντιλαντ

Gazzetta team
Λαμία: Μιλάει με τον Τζέιμς της Μίντιλαντ

bet365

Η Λαμία ψάχνει για κεντρικό αμυντικό και ο μεγάλος στόχος της είναι ο 27χρονος Καναδός στόπερ, Μανρέκαρ Τζέιμς, της Μίντιλαντ.

Μια θέση που ψάχνεται για ενίσχυση η Λαμία είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έχει βρει τον εκλεκτό στο πρόσωπο του Καναδού στόπερ, Μανρέκαρ Τζέιμς, της Μίντιλαντ.

Ο Τζέιμς την φετινή σεζόν μετράει 6 συμμετοχές με τους πρωταθλητές Δανίας, η μια μάλιστα στο Champions League, και βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Δανούς για να λύσει το συμβόλαιο του και να μείνει ελεύθερος. Ο Τζέιμς μετακόμισε στην Μίντιλαντ το καλοκαίρι του 2018 από την ουγγρική Βάσας.

Η Λαμία έχει προχωρήσει τις επαφές μαζί του και περιμένει τις εξελίξεις με την Μίντιλαντ ώστε στη συνέχεια μόλις μείνει ελεύθερος να τον φέρει στην Ελλάδα για τις τελικές επαφές και τις υπογραφές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα