Ολυμπιακός: Η εικόνα των Μπρούμα και Ντρέγκερ δείχνει ικανή να ανοίξει ξανά κουβέντα για προσθήκες...

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η εικόνα των Μπρούμα και Ντρέγκερ δείχνει ικανή να ανοίξει ξανά κουβέντα για προσθήκες...

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έκλεισε καμία... πόρτα για τα μεταγραφικά μέχρις ότου φύγει ο Γενάρης και ο Πορτογάλος εξτρέμ με τον Γερμανοτυνήσιο μπακ προβλημάτισαν στο ματς του Ολυμπιακού με τον Car.gr ΠΑΣ.
Εκεί που είχε μπει για τα καλά στον μεταγραφικό... χορό η πιθανότητα για προσθήκη στόπερ μες στον Γενάρη για τους πρωταθλητές Ελλάδας οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έσπευσαν να διαψεύσουν το θέμα Παπασταθόπουλου αλλά και να δείξουν πως το ρόστερ είναι αυτό που θέλουν στην παρούσα φάση. Ο ίδιος όμως ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Car.gr ΠΑΣ δεν απέκλεισε τίποτα. Όπως τόνισε όσο η αγορά είναι ανοιχτή όλα είναι πιθανά.
Πάνω σε αυτή τη συζήτηση υπάρχουν περιπτώσεις παικτών στους οποίους έχουμε σταθεί ξανά και από τους οποίους οι προσδοκίες ήταν μεγαλύτερες. Και κυρίως για ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν για βασικοί.
Παίκτες όπως οι Μπρούμα και Ντρέγκερ που δεν έθελξαν αγωνιστικά στο ματς με τους Γιαννιώτες και αμφότεροι αντικαταστάθηκαν. Ο Μπρούμα στο ημίχρονο από τον Φορτούνη και ο Ντρέγκερ λίγο μετά το 70' από τον Βρουσάι. Ποδοσφαιριστές που προβλημάτισαν στο ματς αυτό και των οποίων η εικόνα μπορεί να ανοίξει ξανά μία μεταγραφική κουβέντα στον Ολυμπιακό. Ειδικότερα για τη θέση του εξτρέμ, όπου ο Μπρούμα είχε αποκτηθεί ως βασικός. Ο Γερμανοτυνήσιος από την άλλη ήρθε ως back up του Ραφίνια, όμως και για εκείνον η αξίωση ήταν έως αυτό το χρονικό σημείο να είχε παίξει περισσότερο αλλά και να είχε βοηθήσει παραπάνω. Κάτι που δεν συνέβη. Προφανώς και άλλοι παίκτες δεν πήγαν καλά στο ματς με τον ΠΑΣ αλλά δεν ισχύουν για όλους τους παίκτες τα ίδια δεδομένα.
Να σημειωθεί πως ο Ντρέγκερ φέτος έχει μόνο 6 ματς με 1 ασίστ. Ο Μπρούμα από την άλλη έχει 12 ματς με 2 γκολ και 1 ασίστ. Μπορεί για αυτούς να ήταν κριτήριο μόνο το ματς με τον ΠΑΣ; Προφανώς και όχι. Κριτήριο αποτελεί η συνολική τους εικόνα. Και μπορεί ο Μπρούμα να παρουσίασε ορισμένα θετικά δείγματα και να έχει βάλει γκολ και να έχει δώσει ασίστ, όμως μπορεί αυτά να μην αρκούν στον κόουτς Μαρτίνς. Μένει να φανεί και η συνέχεια και το τι μπορεί να γίνει τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα