Μαρτίνς: «Όσο είναι ανοιχτή η αγορά δεν μπορούμε να κάνουμε κανένα σχόλιο» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Όσο είναι ανοιχτή η αγορά δεν μπορούμε να κάνουμε κανένα σχόλιο» (vid)

bet365

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε και για τα αγωνιστικά και ρωτήθηκε για τα μεταγραφικά θέματα.
Ο Μαρτίνς είπε στη συνέντευξη Τύπου για:
Την διαχείριση του ματς: Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι όπως όλα. Θέλαμε την καλύτερη δυνατή 11άδα. Πραγματικά σήμερα ήταν παίκτες που δεν μπορούσαν να είναι στην πιο καλή κατάσταση από κούραση ή υπερφόρτωση. Όπως οι Βαλμπουενά, Φορτούνης ή Εμβιλά. Είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε γκολ στο α' μέρος αλλά δεν τα καταφέραμε και μετά ο ΠΑΣ έπαιξε πιο κλειστά. Ποτέ δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε στη νίκη όμως. Δεν έχω να καταλογίσω τίποτα στους παίκτες μου. Αυτά τα ματς δίνουν πρωταθλήματα.
Τον Ρέαμπτσιουκ: Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να προσαρμόζονται γρήγορα. Ο Ρέαμπτσιουκ έχει προσαρμοστεί και ήρθε από την Πορτογαλία με συνεχόμενα παιχνίδια. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι ένας παίκτης από τον οποίο περιμένουμε και άλλα πράγματα στη συνέχεια. Έχουμε τον Χοσέ Χολέμπας και έχουμε την πολυτέλεια να βασιστούμε σε δύο παίκτες σε αυτή τη θέση.
Το εάν υπάρχει θέμα απόκτησης στόπερ: Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι για τις μεταγραφές. Ούτε για αποχωρήσεις ούτε για αφίξεις. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και έχουμε ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών. Όμως όσο είναι ανοιχτή η αγορά δεν μπορούμε να κάνουμε κανένα σχόλιο πάνω σε αυτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα