Αθανασίου: «Νιώθω έτοιμος, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια»

Gazzetta team
Αθανασίου: «Νιώθω έτοιμος, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια»

bet365

Ο Βασίλης Αθανασίου κλήθηκε να αντικαταστήσει τον τραυματία Χουτεσιώτη στο ημίχρονο του ματς με τον Ολυμπιακό και δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει εφόσον χρειαστεί.

Ο νεαρός τερματοφύλακας έκανε το ντεμπούτο απέναντι στον Ολυμπιακό κι ο 21χρονος πλέον δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του, αν ο Χουτεσιώτης μείνει εκτός δράσης.

Ο νεαρός «πορτιέρε» είπε στη nova:

Για το ματς: «Καταρχάς θέλω να ευχηθώ γρήγορη ανάρρωση στον Λευτέρη Χουτεσιώτη. Είμαι στενοχωρημένος για το αποτέλεσμα και που δεν καταφέραμε να πάρουμε έναν πόντο που θα ήταν πολύ σημαντικός για την ομάδα μας. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να πετύχουμε περισσότερα».

Για το ότι έδειξε ψυχολογικά προετοιμασμένος για το ντεμπούτο του: «Μέχρι να τελειώσει ο αγώνας σκέφτεσαι μονάχα αυτόν και τίποτα άλλο.Προσπαθείς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο να κερδίσεις όσα πιο πολλά μπορείς. Με τη σκληρή δουλειά ο καθένας μπορεί να έχει ένα επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για το αν νιώθει έτοιμος και για τα επόμενα ματς αν ο Χουτεσιώτης δεν γυρίσει σύντομα: «Θα δείξουν τα επόμενα ματς. Εγώ νιώθω έτοιμος, αλλά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα