Άρης: Σκέψεις καταγγελίας κατά του Μπόλονι!

Άρης: Σκέψεις καταγγελίας κατά του Μπόλονι!

Gazzetta team
Άρης: Σκέψεις καταγγελίας κατά του Μπόλονι!

bet365

Στην ΠΑΕ Άρης σκέφτονται να καταγγείλουν τον Λάζλο Μπόλονι για τη συμπεριφορά του απέναντι στον Θόδωρο Καρυπίδη στο «Κλ. Βικελίδης».

Το φραστικό επεισόδιο μεταξύ των δύο πλευρών έλαβε χώρα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και καθώς οι αποστολές πήγαιναν προς τα αποδυτήρια. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης (σ. σ. σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του πηγαίνει στα αποδυτήρια αυτής στο ημίχρονο), ζήτησε από τον Λάζλο Μπόλονι να ηρεμήσει καθώς ο Ρουμάνος προπονητής στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους διαμαρτυρόταν στον 4ο διαιτητή, ενώ είχε στιγμές έντασης και με ανθρώπους του πάγκο του Άρη και κυρίως με τον αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ, Δημήτρη Νιαρχάκο. «Σκάσε εσύ», του απάντησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού – σύμφωνα με την ΠΑΕ Άρης – στον Θόδωρο Καρυπίδη κι εκεί για περίπου 5-6 δευτερόλεπτα οι δύο άνδρες τα είπαν σε έντονο ύφος.

Στην ΠΑΕ Άρης σκέφτονται να καταγγείλουν τη συμπεριφορά του Λάζλο Μπόλονι

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα