ΑΕΚ: Επιστροφή Λιβάια στην ενδεκάδα κόντρα στον Ατρόμητο

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Επιστροφή Λιβάια στην ενδεκάδα κόντρα στον Ατρόμητο

bet365

Ο Μάρκο Λιβάια μετά από τρία ματς επιστρέφει στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ. Βασικοί και οι Εμάνουελ Ινσούα, Πέτρος Μάνταλος και Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος γίνεται ο τρίτος προπονητής στην ιστορία της ΑΕΚ σε αγώνες πρωταθλήματος, παρατάσσει ένα 4-3-3 (το οποίο μπορεί να γίνεται και 4-2-3-1) κόντρα στον Ατρόμητο, στοχεύοντας στην τέταρτη σερί νίκη.

Ο Αθανασιάδης διατηρείται κάτω από την εστία, ο Ινσούα επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Μπακάκης συνεχίζει στο δεξί, ενώ στο κέντρο της αμυντικής γραμμής είναι το δίδυμο των Σβάρνα - Λάτσι.

Στον άξονα επιστρέφει ο Σάκχοφ πλάι στον Σιμόες, μαζί με τον Μάνταλο. Αριστερά στην επίθεση ξεκινάει μετά από τρία παιχνίδια ο Λιβάια, δεξιά παραμένει ο Γκαρσία, ενώ στην κορυφή της επίθεσης, όπως αναμενόταν, είναι ο Ολιβέιρα.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι Τσιντώτας, Λόπες, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς και Μαχαίρας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα