ΠΑΣ Γιάννινα: Στην Αθήνα χωρίς τέσσερις βασικούς (pic)

Θοδωρής Βασίλης
ΠΑΣ Γιάννινα: Στην Αθήνα χωρίς τέσσερις βασικούς (pic)

bet365

Στον δρόμο για την Αθήνα βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με τον Αργύρη Γιαννίκη να μην υπολογίζει τους τιμωρημένους Παντελάκη και Κρίζμαν, καθώς και τους οι τραυματίες Κάστρο και Ντομίνγκες.

Χωρίς άγχος με στόχο το καλύτερο δυνατό ταξιδεύει ο ΠΑΣ Γιάννινα για την Αθήνα όπου και θα αντιμετωπίσει το μεσημέρι της Κυριακής (17/1) τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Ο τεχνικός των Ηπειρωτών δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Παντελάκη και Κρίζμαν που είναι τιμωρημένοι, και των τραυματιών Κάστρο και Ντομίνγκες.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα:

Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Κάργας, Εραμούσπε, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Πίρσμαν, Σάλιακας, Πανουργιάς, Καρτάλης, Σιόντης, Λώλης, Λιάσος, Νάουμετς, Μπρένερ, Γροσδάνης, Ελευθεριάδης, Δούμτσης, Παμλίδης, Λέο.

Για την Αθήνα και το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό αναχώρησε η 20μελής αποστολή της...

Δημοσιεύτηκε από PAS Giannina FC στις Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα