Καρυπίδης: «Ενωμένοι ξεπερνάμε κάθε δυσκολία»

Καρυπίδης: «Ενωμένοι ξεπερνάμε κάθε δυσκολία»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Καρυπίδης: «Ενωμένοι ξεπερνάμε κάθε δυσκολία»

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε στο Ρύσιο όπου είχε τετ α τετ με τους παίκτες του Άρη για να δώσει το σύνθημα της επόμενης ημέρας μετά την ήττα από την ΑΕΚ. «Συνεχίζουμε ενωμένοι όπως από την αρχή», το μήνυμα του ισχυρού άνδρα των «κιτρίνων».

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Άρης ηττήθηκε εντός έδρας από την ΑΕΚ, σε ένα ματς που η αποδοση του δεν κυμάνθηκε σε επίπεδα άλλων αγώνων. Για το γεγονός ότι οι «κίτρινοι» δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα υπάρχουν πολλοί λόγοι, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι τα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια συνεχίζονται αφού την Κυριακή υπάρχει η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ο οποίος θα παίξει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για την πρώτη τετράδα.

Για τον λόγο αυτό, ο πρόεδρος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, από το πρωί της Παρσκευής (15/1) βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο στο Ρύσιο για να μιλήσει με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές δίνοντας το σύνθημα για την επόμενη ημέρα.

Ο Καρυπίδης εξέφρασε για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη του στην ομάδα τονίζοντας πως όλοι μαζί ενωμένοι θα ξεπεράσουν οποιαδήποτε δυσκολία.

«Μας στενοχώρησε όλους η ήττα χθες αλλά δεν θέλω απογοήτευση. Δεν αξίζαμε να χάσουμε. Ξεχάστε την ΑΕΚ έχουμε ακόμη ένα ντέρμπι μπροστά μας και στο χέρι μας είναι να επιστρέψουμε στις νίκες. Εγώ σας πιστεύω και είμαι σίγουρος για τις δυνατότητες σας. Συνεχίζουμε ενωμένοι όπως απ την αρχή, ξεπερνάμε κάθε δυσκολία μαζί και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τους «πράσινους».

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα