ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Βιεϊρίνια: «Πίστη μέχρι το τέλος»

Βιεϊρίνια: «Πίστη μέχρι το τέλος»

Βιεϊρίνια: «Πίστη μέχρι το τέλος»

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ με βάση την εικόνα που είχε θα έπρεπε να είχε νικήσει τον Ολυμπιακό, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα πρέπει να πιστέψει ως το τέλος για τον τίτλο παρά τη διαφορά που υπάρχει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βιεϊρίνια στη NOVA:

«Ξέραμε ότι ήταν ένα παιχνίδι που θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ένα λάθος μας, μας στέρησε τους τρεις βαθμούς. Έχουμε βελτιωθεί και θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι, με μία δύσκολη ομάδα, δεν τους αφήσαμε να βγουν από το δικό τους μισό σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Δυστυχώς δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε. Έχουμε καινούργια πρόσωπα και σε παίκτες και στον προπονητή. Παίζαμε άλλο σύστημα με τον προηγούμενο προπονητή. Δείξαμε σήμερα ότι βελτιωθήκαμε. Εάν υπήρχε ένας νικητής, έπρεπε να ήμασταν εμείς», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το ποδόσφαιρο είναι το αποτέλεσμα. Ας μην κάναμε καλή εμφάνιση και ας κερδίζαμε. Και με τον Ατρόμητο και με τη Λάρισα παίξαμε καλύτερα, αλλά στο τέλος μετράει το αποτέλεσμα. Πρέπει να πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε, να ακούμε τον προπονητή μας. Η εικόνα της ομάδας είναι καλή στα τελευταία παιχνίδια. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Για τα νέα πρόσωπα στην ομάδα ο Βιεϊρίνια υπογράμμισε: «Ο Ουάρντα ξέρει που βρίσκεται, είναι ποιοτικός. Ο Κρμέτνσικ θέλει λίγο ακόμη χρόνο να βρει τον καλό του εαυτό, αλλά είναι σίγουρο ότι θα μας βοηθήσει. 

Τέλος, για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να ανατρέψει τη διαφορά από την κορυφή, ο Βιεϊρίνια υποστήριξε: «Έχουμε τρία παιχνίδια ακόμη με τον Ολυμπιακό. Εάν τα κερδίσουμε είναι 9 βαθμοί. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι ποδόσφαιρο. Πρέπει να έχουμε πίστη μέχρι το τέλος. Φοράμε αυτή τη φανέλα και θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Να συνεχίσουμε την ίδια εικόνα, αλλά να παίρνουμε τα αποτελέσματα από εδώ και πέρα».