Γκαρσία: «Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος επειδή εμείς έχουμε κάνει αρκετά λάθη στα προηγούμενα ματς»

Gazzetta team
Γκαρσία: «Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος επειδή εμείς έχουμε κάνει αρκετά λάθη στα προηγούμενα ματς»

bet365

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε πως η ομάδα του απέδειξε ότι διαθέτει ισάξια ομάδα με τον Ολυμπιακό, υπογραμμίζοντας πως η βαθμολογική διαφορά οφείλεται στα λάθη των δικών του παικτών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάμπλο Γκαρσία στη NOVA μετά το 1-1 του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό:

Για το συναίσθημα που έχει μέσα του: «Όταν δεν κερδίζεις, θες το κάτι παραπάνω. Κάποιες μικρές λεπτομέρειες μας στέρησαν τη νίκη. Είμαι ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά. Για τη διαφορά με τον αντίπαλο φταίμε εμείς οι ίδιοι καθώς δείξαμε ότι η δυναμικότητα είναι η ίδια. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

Για το ποιος ήταν ο στόχος του στο σημερινό ματς: «Είχαμε στο μυαλό μας τα ατομικά λάθη των προηγούμενων παιχνιδιών. Στο τελευταίο ματς βελτιωθήκαμε σε αυτό το κομμάτι και κερδίσαμε. Είχαμε σταθεί επίσης στο πνευματικό κομμάτι, στη νοοτροπία μας, κάτι που δείξαμε σήμερα. Ίσως στο πρώτο μέρος δεν παίχτηκε όμορφο ποδόσφαιρο γιατί ο άνεμος ήταν εναντίον μας. Το δεύτερο μέρος ανήκει καθολικά στην ομάδα μας. Ο αντίπαλος δεν πάτησε στην εστία μας, μόνο στη φάση του κόρνερ έγινε αυτό. Εκεί η αμυντική συμπεριφορά μας έπρεπε να ήταν καλύτερη, αλλά η εικόνα του δευτέρου μέρους είναι η ομάδα που θέλουμε πάντα να βλέπουμε. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο δεν μας δίνει αυτό που θέλουμε, αλλά η ομάδα θα το βρει αυτό δουλεύοντας με αυτόν τον τρόπο».

Για το γεγονός ότι έχασε τους δύο βαθμούς από μια κεφαλιά: «Χάσαμε δύο βαθμούς. Μας δίνει ικανοποίηση ότι δείξαμε πως διαθέτουμε ισάξιες ομάδες. Δεν είναι πρώτοι επειδή το αξίζουν, αλλά επειδή εμείς έχουμε διαπράξει αρκετά λάθη στα προηγούμενα παιχνίδια».

Για το αν αυτή η εμφάνιση χτίζει ψυχολογία: «Σίγουρα η εμφάνιση μας ικανοποιεί πολύ και με τέτοιες εμφανίσεις ξέρουμε ότι θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα