Άρης – Παναθηναϊκός: Στους -3 η θερμοκρασία στο «Κλ.Βικελίδης»!

Gazzetta team
Άρης – Παναθηναϊκός: Στους -3 η θερμοκρασία στο «Κλ.Βικελίδης»!

bet365

Το ψύχος και η υγρασία θα είναι αντίπαλοι των Άρη και Παναθηναϊκού στο μεταξύ τους παιχνίδι την προσεχή Κυριακή στο «Κλ.Βικελίδης», με τις καιρικές συνθήκες που αναμένονται να είναι τέτοιες που ρίχνουν την θερμοκρασία κάτω από το μηδέν.

bwin - ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός με μεγάλες αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! | 21+

Το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Super League Interwetten ανάμεσα στην ομάδα του Άκη Μάντζιου και σε αυτή του Λάζλο Μπόλονι έχει προγραμματιστεί για τις 19:30, ωστόσο, όσο θα νυχτώνει, η θερμοκρασία στην συμπρωτεύουσα θα πέφτει όλο και πιο πολύ.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, για την εισβολή του ψυχρού κύματος που περιμένει η χώρα μας τις επόμενες μέρες, στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα πέσει κάτω από το μηδέν και πιο συγκεκριμένα την ώρα διεξαγωγής του Άρης – Παναθηναϊκός θα δείξει -3 βαθμούς Κελσίου!

Μάλιστα, πιο αργά, στις 22:00, παρουσιάζεται η θερμοκρασία στους -4 και τα ξημερώματα της Δευτέρας στους -5...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα