Super League: Η 15η αγωνιστική σε αριθμούς

Gazzetta team
Super League: Η 15η αγωνιστική σε αριθμούς

bet365

Η 15η αγωνιστική όπως αποτυπώνεται μέσα από τη γλώσσα των αριθμών.

Συναρπαστικό τέλος είχε ο 100ος αγώνας του πρωταθλήματος Super League Interwetten, με τον Ατρόμητο να νικά τον ΠΑΟΚ με 3-2 και την ομάδα της Θεσσαλονίκης να μένει δέκα βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό.

Είδαμε 15 γκολ, με τα εννέα από αυτά να μπαίνουν σε δύο παιχνίδια. Σκόραραν οι μισές ακριβώς ομάδες.

Ο Ολυμπιακός είναι ήδη η μοναδική ομάδα χωρίς απώλειες, αφού καμία άλλη ομάδα δεν κατάφερε να κερδίσει και τα δύο πρώτα παιχνίδια της μέσα στο 2021.

Όπως πάντα, αλιεύσαμε ενδιαφέροντες αριθμούς από την αγωνιστική...

200... συμμετοχές στη Super League συμπλήρωσε ο Δήμος Μπαξεβανίδης στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο 32χρονος αμυντικός έχει 186 με την Ξάνθη και 14 με τον Απόλλωνα. Οι παίκτες με 200 τουλάχιστον συμμετοχές στην κατηγορία ανέρχονται τώρα σε 521.

150... ήττες στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής/Super League έφτασε ο Παναιτωλικός με αυτή που έκανε από την ΑΕΚ. Ήταν μάλιστα και η 100η του ήττα εκτός έδρας.

100... επίσημους αγώνες με τη φανέλα του Ολυμπιακού συμπλήρωσε ο Ζοζέ Σα. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έχει 66 αγώνες στη Super League, τέσσερις στο Κύπελλο και 30 στα Κύπελλα Ευρώπης.

100... συμμετοχές με τη φανέλα της ΑΕΚ στη Super League συμπλήρωσε ο Μιχάλης Μπακάκης, αντιμετωπίζοντας την πρώτη του ομάδα και ομάδα του τόπου του, τον Παναιτωλικό.

100... αγώνες στη Super League έφτασε ο Νίκολας Μαρτίνες, μπαίνοντας αλλαγή για το Βόλο στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Τους 44 τους έχει με τον Άρη, 42 με τον Παναιτωλικό και 14 με το Βόλο.

100... συμμετοχές στην ενδεκάδα σε αγώνες της Super League συμπλήρωσε ο Μανώλης Τζανακάκης στον αγώνα του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ. Έχει άλλες εννέα συμμετοχές ως αλλαγή.

7... Έλληνες στην ενδεκάδα του είχε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Παναιτωλικός, για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια. Ήταν 21 Ιανουαρίου 2017 στον αγώνα Πανιώνιος - Παναιτωλικός 2-0.

6... γκολ έφτασε στην καριέρα του στη Super League o Κώστας Γαλανόπουλος, με τα μισά από αυτά, τρία δηλαδή, να τα έχει πετύχει εναντίον του Παναιτωλικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα