Νάτσος: Ένα... πολυεργαλείο με ποδοσφαιρικό «θράσος»!

Νάτσος: Ένα... πολυεργαλείο με ποδοσφαιρικό «θράσος»!

Νίκος Μαρούδας
Νάτσος: Ένα... πολυεργαλείο με ποδοσφαιρικό «θράσος»!

bet365

Ο ποδοσφαιριστής που σκόραρε στο 93' κι έδωσε την σπουδαία νίκη στον Ατρόμητο απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι ο Σπύρος Νάτσος, που στα 22 του χρόνια έδειξε την Πέμπτη πως διαθέτει εκτός από ταλέντο και ποδοσφαιρικό... θράσος!

Μόλις το δεύτερο τέρμα της καριέρας του σημείωσε ο Σπύρος Νάτσος το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός χαφ, είναι δεδομένο πως θα θυμάται αυτό το τέρμα για πάντα και για τον τρόπο με τον οποίο το πέτυχε, αλλά και για το γεγονός πως ήταν εκείνο που έκρινε ένα παρανοϊκό παιχνίδι!

Όμως, ο Σπύρος Νάτσος, δεν είναι απλά ένας χαφ. Είναι ένας αμυντικός μέσος, που τα περισσότερα παιχνίδια της καριέρας του τα έχει παίξει ως δεξιός οπισθοφύλακας και μάλιστα με επιτυχία! Είναι ένας ποδοσφαιριστής πραγματικό... πολυεργαλείο για τις περισσότερες ομάδες της Super League Interwetten.

Ένας μέσος που τον μάθαμε για μπακ!

Ο Σπύρος Νάτσος, έκανε το ντεμπούτο του στον Ατρόμητο το 2016 ως αμυντικός μέσος, όμως από τότε και μετά οι περισσότερες ευκαιρίες που πήρε ήταν στο δεξί άκρο της άμυνας. Όσοι τον γνώριζαν από τις ακαδημίες του Ατρόμητου, μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τις ικανότητές του στη μεσαία γραμμή.

Όμως, και ως δεξιός οπισθοφύλακας έδειχνε από τα πρώτα παιχνίδια που αγωνίστηκε να τα πηγαίνει μια χαρά και να τα βγάζεις εις πέρας. Έτσι και από την στιγμή που στον άξονα όλα αυτά τα χρόνια υπήρχαν πολλές επιλογές, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής υπολογιζόταν ως μπακ. Ως τέτοιο άλλωστε αγωνίστηκε και την Πέμπτη!

Για την ακρίβεια, ως αριστερό μπακ χαφ ξεκίνησε την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, με τον Κάναντι να τον περνάει στα δεξιά στα μισά του πρώτου μέρους και να τον αφήνει εκεί. Πάλι δεν αγωνιζόταν στη θέση του, αλλά βρισκόταν κοντά σε αυτή και τα πήγε περίφημα. Ο Νάτσος, συνολικά στην έως τώρα καριέρα του (52 συμμετοχές) τα περισσότερα παιχνίδια του τα έχει παίξει ως μπακ και περίπου μόλις τα 15 από αυτά στη φυσική του θέση στον άξονα. Κι όμως, όποτε έχει χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε θέση, δεν έχει δείξει αρνητικό πρόσωπο, αντιθέτως έχει πάντα μια αξιοπρεπέστατη παρουσία.

Έδειξε πως διαθέτει και θράσος!

Κόντρα στον ΠΑΟΚ έδειξε στο ευρύ κοινό κάτι που δεν είχε καταφέρει να κάνει σε αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται επαγγελματικά. Έδειξε πως διαθέτει ποδοσφαιρικό... θράσος! Πάλεψε, έτρεξε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, βγήκε μπροστά όταν η μπάλα ζύγιζε 100 κιλά και όχι απλά σκόραρε, αλλά το έκανε και με στιλ!

Η κλεψύδρα άδειαζε, ο Ατρόμητος είχε μια τελευταία ευκαιρία να φέρει τούμπα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι και οι γηπεδούχοι έφευγαν στη κόντρα με τους δύο επιθετικούς τους σε εκείνο το σημείο της αναμέτρησης να έχουν την μπάλα στον άξονα! Ο Λάζαρος με τον Μάτιτς συνεργάστηκαν κάτι που σήμαινε πως η περιοχή θα έπρεπε να γεμίσει από κάποιον άλλον.

Ο Νάτσος κατάφερε να το σκεφτεί και να πάρει την απόφαση σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Ανέβηκε όλο το γήπεδο μαζί με τον Σέρβο φορ, έκανε την κίνηση, ο πρώτος τον είδε και του πέρασε γλυκά την πάσα. Πλέον ο νεαρός είχε την ευκαιρία να γίνει... άντρας και το έκανε!

Όχι απλά το έκανε, το παρά... έκανε! Ψηλοκρεμαστό πλασέ απέναντι στον Πασχαλάκη που είχε βγει και του είχε "μικρύνει" το τέρμα και γκολ. Τελείωμα επιθετικού υψηλού επιπέδου από έναν χαφ, που αγωνιζόταν ως φουλ μπακ! Ήθελε πραγματικά θράσος ή αλλιώς... cojones για να κάνεις κάτι τέτοιο σε εκείνο το χρονικό σημείο, σε αυτό το παιχνίδι, απέναντι σε αυτό τον τερματοφύλακα και ο Σπύρος Νάτσος έδειξε ότι το είχε!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα