ΠΑΟΚ: «Εχασε» Ζίβκοβιτς και Μιχαηλίδη

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: «Εχασε» Ζίβκοβιτς και Μιχαηλίδη

bet365

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Δύο «απώλειες» προέκυψαν για τον ΠΑΟΚ, καθώς Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Γιάννης Μιχαηλίδης συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα πρέπει σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια να εκτίσουν την τιμωρία μιας αγωνιστικής.

Την τελευταία στιγμή εκδόθηκαν τα δελτία των Ουάρντα και Κρμέντσικ, που έκαναν ντεμπούτο στο αποψινό ματς, με τον πρώτο να σκοράρει στην επιστροφή του στον «Δικέφαλο».

Ο Πάμπλο Γκαρσία έπρεπε να «κόψει» δύο ποδοσφαιριστές από την αποστολή., αποφασίζοντας να αφήσει τελικά εκτός αποστολής τους Αντόνιο Τσόλακ και Ροντρίγκο Σοάρες. Για τον Κροάτη ο αποκλεισμός ήταν ένα «μήνυμα» για την συνέχεια με την Σταντάρ Λιέγης να συνεχίζει να δείχνει ενδιαφέρον για τον δανεισμό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα