Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κροβίνοβιτς»!

Gazzetta team
Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κροβίνοβιτς»!

bet365

Το όνομα του Φίλιπ Κροβίνοβιτς που βρέθηκε πολύ ψηλά στη χειμερινή μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ συνδέεται τώρα με την ομάδα του Ολυμπιακού!

Πρόκειται για 25χρονο διεθνή με τις μικρές Εθνικές της Κροατίας χαφ. Παίζει εξαροοκτάρι αλλά και έξω δεξιά στο κέντρο και είναι δανεικός στη Γουέστ Μπρομ από την Μπενφίκα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ο Δικέφαλος του Βορρά θα έκλεινε τον παίκτη αλλά δεν τα βρίσκει στο οικονομικό σκέλος με τους Λουζιτανούς. Την Τετάρτη ρεπορτάζ στην Πορτογαλία όπως της A BOLA μετέδωσαν πως ο Κροβίνοβιτς με τα 11 ματς φέτος στη Γουέστ Μπρομ απασχολεί και ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό. Η συμφωνία με τη Γουέστ Μπρομ ήταν για δώσει 500.000 ευρώ για δανεισμό (μαζί με τα μπόνους θα έφτανε στο 1.3 εκατ. ευρώ) και ο όποιος ενδιαφερόμενος θα πρέπει να πείσει και τις τρεις εμπλεκόμενες πλευρές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα