ΑΕΚ: Με Σάκχοφ και Μπακάκη οι 21 του Χιμένεθ για Παναιτωλικό, εκτός ο Κρίστιτσιτς

ΑΕΚ: Με Σάκχοφ και Μπακάκη οι 21 του Χιμένεθ για Παναιτωλικό, εκτός ο Κρίστιτσιτς

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Με Σάκχοφ και Μπακάκη οι 21 του Χιμένεθ για Παναιτωλικό, εκτός ο Κρίστιτσιτς

bet365

Ο τιμωρημένος Κρίστιτσιτς έμεινε εκτός αποστολής ενόψει Παναιτωλικού, όπως και ο Χνιντ για δεύτερο συνεχόμενο ματς. Επιστρέφει ο Σάκχοφ, κανονικά και ο Μπακάκης, παρά το χτύπημα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό έμεινε 11 βαθμούς πίσω από την κορυφή και ουσιαστικά έχασε τις ελπίδες της για να διεκδικήσει κάτι με αυτή τη διαφορά που έχει δημιουργηθεί. Ωστόσο, επιβάλλεται να φτιάξει την ψυχολογία της στα ματς που ακολουθούν και να αρχίσει να δουλεύει με ομαδικότητα μέσα στον αγωνιστικό χώρο παίρνοντας σερί νικών από εδώ και πέρα, όπως τόνισε και ο Μανόλο Χιμένεθ στις καθιερωμένες του δηλώσεις. Ο Σεβιγιάνος τεχνικός μάλιστα έστειλε και το μήνυμα σε όσους παίκτες λειτουργούν εγωιστικά ξεκαθαρίζοντας πως αν αντιληφθεί κάτι τέτοιο τότε δεν θα διστάσει να αφήσει εκτός ομάδας όποιον έχει αυτή τη νοοτροπία.

Για το ματς με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (17:15) ο Χιμένεθ βλέπει τον Σάκχοφ να επιστρέφει στην αποστολή καθώς ο Ουκρανός μέσος εξέτισε. Κανονικά στην αποστολή είναι και ο Μπακάκης, του οποίου η ακτινογραφία στο ζυγωματικό ήταν καθαρή. Αντίθετα εκτός έμεινε ο Κρίστιτσιτς, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει. Φυσικά Σιμάνσκι και Παουλίνιο δεν είναι διαθέσιμοι, με τον πρώτο να είναι θετικός στον κορονοϊό και τον δεύτερο να μην υπολογίζεται. Ο Χνιντ έμεινε για δεύτερο σερί ματς εκτός αποστολής, με την πλευρά του παίκτη να φέρεται να ψάχνεται, ενώ εκτός έμειναν ξανά και οι Βασιλαντωνόπουλος και Σαμπανάτζοβιτς, με τον δεύτερο να αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός μέσα στον Ιανουάριο.

Στην αποστολή ο Χιμένεθ για το ματς με τον Παναιτωλικό πήρε τους εξής 21 ποδοσφαιριστές: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Μιτάι, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα