Κάργας: «Μας σταμάτησε η βροχή»

Gazzetta team
Κάργας: «Μας σταμάτησε η βροχή»

bet365

Ο Γιάννης Κάργας, τόνισε πως η βροχή σταμάτησε τον ΠΑΣ Γιάννινα στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Πρώτα απ' όλα να πω καλή χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα. Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να πιστέψω πως αυτό το ματς το χάσαμε. Η εικόνα που είχα μέχρι το ακυρωθέν γκολ δεν ήταν τέτοια που έδειχνε ότι θα έρθει το 1-3. Η βροχή σαν να μας σταμάτησε και να έδωσε ώθηση στον Απόλλωνα. Αυτό κατάλαβα και σε δύο φάσεις που η βροχή έπαιξε μεγάλο ρόλο έγινε το 1-3 χωρίς να το καταλάβουμε».

Για το σύνδρομο των εντός έδρας αγώνων: «Το έχουμε ξανά πει, πρέπει να το δουλέψουμε, δεν είναι μόνο θέμα της άμυνας. Είναι ένα θέμα που πρέπει να απασχολεί όλη την ομάδα. Όλοι μαζί βάζουμε γκολ, όλοι μαζί παίζουμε άμυνα. Πρέπει να το κοιτάξουμε. Μια το ένα, μια το άλλο, μια η βροχή... Πάντα συμβαίνει κάτι και δεν μπορούμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα