ΑΕΚ: Ο τρόπος που λειτουργεί ήδη ο Κονέ

ΑΕΚ: Ο τρόπος που λειτουργεί ήδη ο Κονέ

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Ο τρόπος που λειτουργεί ήδη ο Κονέ

bet365

Ο Παναγιώτης Κονέ έχει σηκώσει μανίκια και έχει αρχίσει ήδη σειρά επαφών στο ποδοσφαιρικό τμήμα για την χάραξη της στρατηγικής της ΑΕΚ για την επόμενη ημέρα στην ομάδα.

Η ΑΕΚ ξεκινάει με ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και στο πλαίσιο αυτό ο Παναγιώτης Κονέ έχει ξεκινήσει επαφές με όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα σε μια προσπάθεια τόνωσης της ψυχολογίας ενόψει του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ΑΕΚ μπαίνει από την αρχή του 2022 στα βαθιά, αφού αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα με το εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Ένα ματς που εκτός του χαρακτήρα του ντέρμπι, είναι ιδιαίτερα σημαντικό αφού θα κρίνει κατά πολύ την μετέπειτα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Εκτός από το ντέρμπι όμως, η ΑΕΚ βρίσκεται σε μια διαδικασία αλλαγών με τον ερχομό τόσο του Μανόλο Χιμένεθ, όσο και του Παναγιώτη Κονέ. Στο πλαίσιο αυτό ο νέος τεχνικός διευθυντής έχει ξεκινήσει σειρά επαφών και αφορούν της εύρυθμης λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας.

Μέσα από αυτές τις συναντήσεις που έχουν γίνει με σχεδόν όλα τα τμήματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό κομμάτι (από ποδοσφαιριστές μέχρι το ιατρικό τιμ, τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές καθώς και το τμήμα σκάουτινγκ), ο Κονέ προσπαθεί να μάθει τα πρόσφατα λάθη, να εκφράσει τους προβληματισμούς τόσο τους δικούς του όσο και των υπολοίπων και στο πλαίσιο αυτό να χαραχθεί η επόμενη ημέρα και η στρατηγική ως προς την εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα