ΠΑΟΚ: Επέστρεψαν και οι Βραζιλιάνοι

ΠΑΟΚ: Επέστρεψαν και οι Βραζιλιάνοι

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Επέστρεψαν και οι Βραζιλιάνοι

bet365

Οι Ροντρίγκο Σοάρες και Ντάγκλας Αουγκούστο επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη χωρίς ωστόσο να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοϊού.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι του 2021 απέναντι στην ΑΕΛ, με την δεύτερη προπόνηση μετά την μίνι άδεια των Χριστουγέννων να πραγματοποιείται το απόγευμα της Δευτέρας (28/12) στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Ροντρίγκο Σοάρες και Ντάγκλας Αουγκούστο επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν προπονήθηκαν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς υποβλήθηκαν στα απαραίτητα τεστ κορονοϊού και εφόσον εμφανιστούν αρνητικά θα ενσωματωθούν στο γκρουπ από την Τρίτη (29/12).

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

Ο Ιανουάριος προβλέπεται αρκετά έντονος και δύσκολος οπότε κάθε λεπτομέρεια παίζει το ρόλο της κι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται.

Η Δευτέρα (28.12) ήταν μέρα τακτικής στη Νέα Μεσημβρία με το τεχνικό επιτελείο να προσπαθεί να περάσει στους παίκτες όλα όσα θέλει να δει από αυτούς στον αγωνιστικό χώρο με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με συναρμογή. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν παιχνίδια σε μικρό χώρο, ενώ στη συνέχεια χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής, εναλλάξ σε άμυνα και επίθεση. Στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

O Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα με θεραπείες που ακολουθεί στο φυσιοθεραπευτήριο και την πισίνα. Οι Ντάγκλας Αουγκούστο και Ροντρίγκο Σοάρες επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη, υποβλήθηκαν σε τεστ για Covid19 και μόλις πάρουν αποτελέσματα θα ενσωματωθούν με το υπόλοιπο γκρουπ.

Την Τρίτη (29.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στη Νέα Μεσημβρία, ενώ εντός της ημέρας θα διεξαχθεί κι επανέλεγχος για τον Covid19».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα