Παμλίδης φορ VS Παμλίδης μεσοεπιθετικός (vids)

Γιώργος Ντυμένος
Παμλίδης φορ VS Παμλίδης μεσοεπιθετικός (vids)

bet365

Ο 27χρονος του ΠΑΣ Γιάννινα είναι από τις αποκαλύψεις της σεζόν και έχει ξεχωρίσει τόσο ως στράικερ σε 4-4-2, όσο και σαν μεσοεπιθετικός κυρίως ακραίος. Ας δούμε τα πεπραγμένα του μέσω του Wyscout.
Στις «αποκαλύψεις» της σεζόν λογίζεται και εύλογα ο Γιώργος Παμλίδης, καθώς έχει ήδη βρει δίχτυα 5 φορές και είναι εκ των πρωταγωνιστών του ΠΑΣ Γιάννινα. Χωρίς ιδιαίτερες «τυμπανοκρουσίες», ο 27χρονος διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του και ήδη αποτελεί σημείο αναφοράς για τον «Αγιαξ της Ηπείρου».
Μάλιστα τον βλέπουμε και σε αρκετές θέσεις αφού ναι μεν δεν είναι κλασικό «9άρι» αλλά ως επί το πλείστον παίζει «φουνταριστός» στο 4-4-2 του Αργύρη Γιαννίκη, όμως συχνά περνά και στα άκρα, όπου και παρουσιάζεται εκ νέου ιδιαίτερα αποτελεσματικός. Αυτόματα αποτυπώνεται πως δύναται να βοηθήσει ποικιλοτρόπως.
Ας δούμε μέσω του Wyscout τον Παμλίδη φορ εναντίον του Παμλίδη ακραίου, δηλαδή τις επιδόσεις του όταν αγωνίζεται στην επίθεση και όταν μετατοπίζεται στα άκρα.
Στη δεύτερη κατηγορία συμπεριλαμβάνονται και τα 10 λεπτά που έπαιξε πίσω από τους επιθετικούς, στο φινάλε της αναμέτρησης με την ΑΕΛ.
Ο ΠΑΜΛΙΔΗΣ ΦΟΡ
*Εχει παίξει 787 λεπτά.
*Σε αυτό το διάστημα έχει σημειώσει 4 γκολ, από ένα στα παιχνίδια με Ολυμπιακό, Βόλο, Λαμία και Αστέρα Τρίπολης. Εκείνου του Πανθεσσαλικού μάλιστα ήταν πάρα πολύ όμορφο.
*Από τη θέση του επιθετικού έχει κάνει 13 τελικές, εκ των οποίων οι 6 ήταν on target.
*Εδωσε 1 ασίστ, στον Ελευθεριάδη, στη νίκη του «Αγιαξ της Ηπείρου» στο Περιστέρι.
*Είναι αρκετά υψηλό το ποσοστό του στις πετυχημένες μεταβιβάσεις, καθώς ανέρχεται στα επίπεδα του 71,9%.
*Μάλιστα κατέγραψε 9/17 πάσες σε συμπαίκτη του μέσα στην αντίπαλη περιοχή, δηλαδή σε επικίνδυνη θέση.
*Γενικότερα «έφτιαξε» 3 «καθαρές» ευκαιρίες του ΠΑΣ, εντός ή εκτός του «κουτιού».
Ο ΠΑΜΛΙΔΗΣ ΑΚΡΑΙΟΣ Ή ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ
*Εκεί τον έχουμε δει για 330 λεπτά.
*Σκόραρε στη Ριζούπολη, στο 2-1 που κέρδισε ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Απόλλωνα Σμύρνης.
*Εχει κάνει 7 τελικές, εκ των οποίων οι 2 ήταν On Target.
*Εδωσε μία ασίστ στο 2-2 που απέσπασε ο «Αγιαξ της Ηπείρου» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Αρη, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματς.
*Το ποσοστό του στις εύστοχες μεταβιβάσεις ανέρχεται στα επίπεδα του 69,3%,.
*Βρήκε 1 φορά συμπαίκτη του μέσα στα αντίπαλα καρέ σε συνολικά 5 απόπειρές του να τους «ψάξει».
Ετσι ως «9άρι» σκοράρει ή φτιάχνει κάποιο γκολ κατά μέσο όρο κάθε 157 αγωνιστικά λεπτά, ενώ ως εξτρέμ ή τρόπο τινά «10άρι» «χρειάζεται» 165. Επιδόσεις που θα ήταν ακόμη καλύτερες αν δεν ήταν για ελάχιστα εκτεθειμένος στη φάση που βρήκε δίχτυα και κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά σωστά δεν μέτρησε το τέρμα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα