Στον Τζόλη το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 1ης αγωνιστικής (pic & vid)

Gazzetta team
Στον Τζόλη το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 1ης αγωνιστικής (pic & vid)

bet365

Το γκολ του Χρήστου Τζόλη απέναντι στην ΑΕΛ, αναδείχθηκε το κορυφαίο της 1ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Ο 18χρονος επιθετικός του Δικεφάλου ήταν αυτός ο οποίος έδωσε τη νίκη στην ομάδα του απέναντι στην ΑΕΛ με το εκπληκτικό τέρμα που σημείωσε. Ο Τζόλης δέχθηκε μία υπέροχη λόμπα-ασίστ από τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και με ένα τρομερό βολέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο απέναντι παραθυράκι της αντίπαλης εστίας.

Με ανακοίνωσή της η Super League Interwetten, γνωστοποίησε πως το γκολ του νεαρού φορ συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους από τον κόσμο και αναδείχθηκε το κορυφαίο της πρώτης αγωνιστικής με ποσοστό 43,44%, ξεπερνώντας τους Ριέρα (19,13%) και Ελευθεριάδη (15,03%). Θυμίζουμε πως πριν λίγες ημέρες ο Χρήστος Τζόλης παρέλαβε και το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 11ης αγωνιστικής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα