Αλμπάνης: «Αυτή δεν είναι εικόνα ΑΕΚ» (vid)

Αλμπάνης: «Αυτή δεν είναι εικόνα ΑΕΚ» (vid)

Gazzetta team
Αλμπάνης: «Αυτή δεν είναι εικόνα ΑΕΚ» (vid)

bet365

Ο μεσοεπιθετικός της Ενωσης τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» δεν παρουσιάστηκαν απόψε όπως έπρεπε και αξίζει στην ομάδα
Στο 2-2 με τον Βόλο έμεινε απόψε (21/12) η ΑΕΚ και ο Χρήστος Αλμπάνης δεν... κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό του. «Δεν υπάρχουν σκέψεις. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Ανεβάσαμε λίγο ρυθμούς στην επανάληψη αλλά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία», τόνισε αρχικά στη NOVA και μετά του μεταφέρθηκε πως ο Μάσιμο Καρέρα είπε ότι κάτι πρέπει να αλλάξει. «Είναι αποφάσεις προπονητή. Μόνο εκείνος ξέρει». Για το αν επαληθεύτηκε ότι η Ενωση θα είχε δύσκολο έργο σχολίασε πως «επαληθεύτηκε. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να πάρουμε το αποτέλεσμα. Αυτή η εικόνα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα που πρέπει να έχει η ΑΕΚ».
Οταν του σχολίασαν πως η εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο ήταν τραγική απάντησε πως «συμφωνώ απόλυτα με το πρώτο μέρος. Ίσως στην έλλειψη συγκέντρωσης. Ότι και να πούμε είναι λίγο». Για τον ίδιο υπογράμμισε ότι «δεν έχει καμία σημασία η εμφάνιση του. Από τη στιγμή που δεν πήραμε τη νίκη». Κλείνοντας αναφέρθηκε στη διαφορά των 8 πόντων που υπάρχει από τον. «Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μικρύνουμε τη διαφορά να αλλάξουμε την εικόνα μας μέσα από την ανταγωνιστικότητα με πάθος να πάρουμε τα αποτέλεσμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα