Μπερτόγλιο: «Είμαστε όλοι με τον Μάριο» (vid)

Gazzetta team
Μπερτόγλιο: «Είμαστε όλοι με τον Μάριο» (vid)

bet365

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο χτύπησε δύο φορές στην Κρήτη, δεν έκρυψε τη χαρά του και αφιέρωσε τη νίκη στον Μάριο Σιαμπάνη.

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο μίλησε στα κανάλια Novasports και αρχικά αναφέρθηκε στην εμφατική νίκη επί του ΟΦΗ. «Είμαστε χαρούμενοι. Είναι δύσκολο να κερδίσεις τον ΟΦΗ στο γήπεδό του γιατί είναι μια ομάδα η οποία παίζει καλό ποδόσφαιρο. Είναι μια μεγάλη νίκη και συνεχίζουμε, παιχνίδι με παιχνίδι», για να ερωτηθεί για τα δύο γκολ που πέτυχε. «Είναι σημαντικό για μένα Είμαι χαρούμενος για τα γκολ. Ήμασταν συγκεντρωμένοι. Γενικά θέλουμε να κερδίζουμε κάθε αγώνα. Ήταν πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ για την ψυχολογία της ομάδας. Είμαστε στην κορυφή και θέλουμε να μείνουμε εκεί. Μας δίνει αυτοπεποίθηση».

Στην εξέλιξη του αγώνα στην Κρήτη, ο Αργεντίνος μέσος σημείωσε ότι… «είχε σημασία το πώς μπήκαμε στο γήπεδο, τα πρώτα δέκα λεπτά αλλά και το ότι σκοράραμε πρώτοι γιατί στη συνέχεια δημιουργήθηκαν χώροι για μας», για να ερωτηθεί για τη θέση που του αρέσει να παίζει. «Μου ταιριάζει περισσότερο να παίζω σαν 10αρι αλλά μου αρέσει να παίζω και στις πλευρές. Το καλό είναι ότι μπορούμε να αλλάζουμε θέσεις με τον Μπρούνο, τον Σιάντε, τον Ματέο». Ο Μπερτόγλιο ρωτήθηκε για το αν ο Άρης μπορεί να θέσει ξεκάθαρα ως στόχο την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. «Θα συνεχίσουμε να κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Αυτός είναι ο στόχος μας. Τώρα κερδίσαμε τον ΟΦΗ, ακολουθεί η Λαμία με σκοπό να μείνουμε ψηλά».

Αναφέρθηκε και στην αμυντική αποτελεσματικότητα της ομάδας του, καθώς επίσης και στον ρόλο του προπονητή του. «Είναι σημαντικό ότι αμυνόμαστε σωστά. Νιώθουμε στο γήπεδο πολύ σίγουροι κι αυτό έχει αξία. Ο προπονητής μας δουλεύει πολύ. Κάνει δυνατή προπόνηση και βλέπω μια ομάδα η οποία τρέχει καλά στο γήπεδο. Συν τοις άλλοις ξέρει το Πρωτάθλημα κι αυτό είναι σημαντικό».

Για την κίνηση του Ματίγια να δείξει τη φανέλα του Μάριου Σιαμπάνη και για το αν ήθελαν όλοι οι παίκτες του Άρη να αφιερώσουν τη νίκη στον 21χρονο τερματοφύλακα απάντησε… «ναι, είμαστε μια ομάδα, είμαστε όλοι μαζί. Είμαστε με τον Μάριο και μια οικογένεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα