«Βρέθηκε η σορός του Κάτσενμπαχ» (pic)

Gazzetta team
«Βρέθηκε η σορός του Κάτσενμπαχ» (pic)

bet365

Τα ΜΜΕ της Ουγγαρίας μετέδωσαν πως βρέθηκε το άψυχο σώμα του παλαίμαχου άσου του Απόλλωνα Σμύρνης και του Ολυμπιακού Βόλου, που είχε εξαφανιστεί τον Σεπτέμβριο του 2009
Ο Ιμρε Κάτσενμπαχ έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπου και αγωνίζονταν από το 1990 μέχρι και το 1996, αρχικά για τον Απόλλωνα Σμύρνης και ύστερα για τον Ολυμπιακό Βόλου.
Μετά επέστρεψε στην πατρίδα του όπου και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, όμως τον Σεπτέμβριο του 2009 εξαφανίστηκε, αρχικά κηρύχθηκε αγνοούμενος και 10 χρόνια μετά (2019) οι αρχές της χώρας του ανέφεραν πως έπεσε θύμα δολοφονίας.
Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε σήμερα (18/12) η αστυνομία της Ουγγαρίας στις 23 Οκτωβρίου βρήκε ένα πτώμα ανδρός στην περιοχή Μπαραγιανχένο και τα εκεί ΜΜΕ μεταδίδουν πως αυτό ανήκει στον Κάτσενμπαχ, αφού οι αρχές ναι μεν δεν έκαναν επίσημα γνωστό το όνομα του θύματος, αλλά ότι αναζητούνταν από το 2009. Ξέχωρα φυσικά από τις πληροφορίες που τα ίδια συνέλεξαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα