ΠΑΟΚ: Η αλήθεια για τον Άντρια Ζίβκοβιτς και το νέο συμβόλαιο

ΠΑΟΚ: Η αλήθεια για τον Άντρια Ζίβκοβιτς και το νέο συμβόλαιο

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Η αλήθεια για τον Άντρια Ζίβκοβιτς και το νέο συμβόλαιο

bet365

Σερβικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για συμφωνία μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άντρια Ζίβκοβιτς, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.

Η περίπτωση του Άντρια Ζίβκοβιτς και η πρόθεση ανανέωσης του συμβολαίου έχει καταγραφεί κι ασφαλώς απασχολεί τον ΠΑΟΚ. Μιλάμε για την πιο ποιοτική προσθήκη στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ.

Η ανανέωση του συμβολαίου που λήγει το καλοκαίρι του 2022 είναι ψηλά στην ατζέντα της διοίκησης, όχι πάντως στο βαθμό που το παρουσιάζουν την Παρασκευή (18/12) στην πατρίδα του Σέρβου επιθετικού. Η ιστοσελίδα «republika.rs» έγραψε πως ο πρώην Παρτιζάνος «υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους ασπρόμαυρους και θα αγωνίζεται μέχρι το 2023 στον ΠΑΟΚ», λαμβάνοντας σημαντική αύξηση των ετήσιων αποδοχών του.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έχει κάνει κάποιες συζητήσεις με τον Όλαφ Ρέμπε, στις προθέσεις των δύο πλευρών είναι να καθίσουν κάποια στιγμή στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το θέμα του νέου συμβολαίου έχει προχωρήσει, πολύ περισσότερο να έχουν φτάσει οι δύο πλευρές σε οριστική συμφωνία.

Διαβάστε επίσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα