ΠΑΟΚ: Στο τραπέζι με Ζίβκοβιτς για ανανέωση

ΠΑΟΚ: Στο τραπέζι με Ζίβκοβιτς για ανανέωση

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Στο τραπέζι με Ζίβκοβιτς για ανανέωση

bet365

Ο Άντρια Ζίβκοβιτς είναι με διαφορά η καλύτερη μεταγραφική προσθήκη στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να προχωρήσουν άμεσα σε συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του.

Η απόκτηση του Άντρια Ζίβκοβιτς ήταν πραγματικά μια κίνηση ματ…

Ο θαυματουργός Σέρβος εξτρέμ, που έχει σπάσει τα κοντέρ με τις εμφανίσεις του στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, επιβεβαιώνοντας το ότι πρόκειται για παίκτη πολύ μεγάλης αξίας, έχει κλέψει καρδιές…

Δεν είναι μόνο τα 5 γκολ και οι 2 ασίστ, είναι η γενικότερη δουλειά που κάνει ο Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ και φυσικά η προσωπικότητα που βγάζει και στην Τούμπα είναι αποφασισμένοι να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να συνεχίσει να νιώθει καλά και σημαντικός και οδηγεί τον ΠΑΟΚ σε νίκες.

Ο 24χρονος Σέρβος ήταν ένα πραγματικό «λαβράκι» το περασμένο καλοκαίρι και πολλοί απόρησαν πως κατάφερε ο ΠΑΟΚ να τον φέρει στην Τούμπα.

Ο Ζίβκοβιτς υπέγραψε ένα συμβόλαιο για δύο χρόνια και πολύ χαμηλές απολαβές για την αξία του. Γύρω στις 500 χιλιάδες ευρώ εισπράττει το χρόνο, ποσό πολύ μικρό σε σχέση και με το συμβόλαιο, που είχε στη Μπενφίκα και ήταν… οχταπλάσιο. Το καλοκαίρι, ο ποδοσφαιριστής και η οικογένειά του (ουσιαστικά μάνατζέρ του είναι ο πατέρας του) δεν έδωσαν μεγάλη βαρύτητα στο οικονομικό, γι’ αυτό και έκλεισε με τόσα λίγα χρήματα.

Ο Σέρβος ήθελε μια ομάδα να του δώσει κίνητρο για να ξαναγίνει ο Ζίβκοβιτς που όλοι γνώρισαν στο ξεκίνημα της καριέρας του, την βρήκε και ο ΠΑΟΚ θέλει τώρα να τον καλέσει στο τραπέζι των συζητήσεων για ένα καλύτερο συμβόλαιο, που θα τον κάνει να νιώσει καλύτερα και ακόμη πιο σημαντικός. Είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να χτίσει πάνω του και να του δώσει το ρόλο του ηγέτη, με μέσα από τις εμφανίσεις του έδειξε ότι του αξίζει και του ανήκει.

Παρότι από την πλευρά του Ζίβκοβιτς δεν έγινε καμιά νύξη για νέο συμβόλαιο, στις προθέσεις του Όλαφ Ρέμπε είναι να συναντηθεί μαζί του στο προσεχές διάστημα για να συζητήσουν για το μέλλον.

Αυτό που θέλει ο ΠΑΟΚ είναι να αυξήσει τις απολαβές του σε «νορμάλ» για την αξία του επίπεδα και να επεκταθεί το συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο, μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Μέχρι τώρα η συνεργασία των δύο πλευρών είναι άψογη, υπάρχει πολύ καλός κώδικας επικοινωνίας και είναι βέβαιο ότι αυτό θα συνεχιστεί.

Πηγή : FORZA

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα