Επίσημο: Στη Ριζούπολη το ΑΕΚ - Βόλος και στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης

Gazzetta team
Επίσημο: Στη Ριζούπολη το ΑΕΚ - Βόλος και στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης

bet365

Η Λίγκα επιβεβαίωσε ότι λόγω της αντικατάστασης του χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ οι δύο αναμετρήσεις αλλάζουν έδρα.

Το ΟΑΚΑ κλείνει για να αντικατασταθεί ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος, με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό να πηγαίνουν σε Ριζούπολη και Λεωφόρο αντίστοιχα για τις επόμενες αναμετρήσεις τους.

Όπως ανακοίνωσε η Λίγκα, ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Βόλο τη Δευτέρα (21/12) θα διεξαχθεί στη Ριζούπολη, ενώ η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή (03/01) στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι λόγω ολικής αντικατάστασης του χλοοτάπητα του Ο.Α.Κ.Α., ο αγώνας ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» (Δευτέρα 21/12/2020 στις 19:30) και ο αγώνας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» (Κυριακή 03/01/2021 στις 15:00).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα