Λαμία: Επιστροφή Τιρόνε και επίσημα

Gazzetta team
Λαμία: Επιστροφή Τιρόνε και επίσημα

bet365

Ο 29χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός επέστρεψε στη Λαμία μετά από περίπου έξι μήνες, έβαλε την υπογραφή του και ανακοινώθηκε.

Ο Τιρόνε με ανάρτησή του στα social media είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα επέστρεφε στη Λαμία, όπως και τελικώς έγινε.

Ο σύλλογος της Φθιώτιδας ανακοίνωσε την επιστροφή του 29χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος την περσινή σεζόν είχε πραγματοποιήσει 21 συμμετοχές με τη Λαμία.

Μετά τις υπογραφές, ο Τιρόνε δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι και πάλι εδώ. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τη Λαμία για την ευκαιρία που μου δίνει και θέλω να ξεκινήσω τη δουλειά με τους συμπαίκτες μου. Θέλω να βάλω τα δυνατά μου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της».

Στην ανακοίνωσή της η Λαμία αναφέρει:

«Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά ξανά στην ομάδα μας, τον Tyronne Gustavo del Pino Ramos.

Ο 29χρονος, Ισπανός μεσοεπιθετικός θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Λαμίας μετά από περίπου 6 μήνες καθώς είχε αποκτηθεί το Σεπτέμβριο του 2019 και είχε συνολικά 21 συμμετοχές με την ομάδα μας. Έχει αγωνιστεί ακόμη σε Τενερίφη, Λας Πάλμας, Μπαρακάλδο και Ουέσκα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα